dinsdag, juli 03, 2007

Orientatie

(even checken of ik Koen Fillet zijn blogregels gesnopen heb)

Schitterende orientatieloop gedaan in het Arenbergpark. Leuven, Sportkot en omgeving. Met parcours op stafkaart Ć©n kompas. 26 punten terugvinden, zo snel mogelijk. Lopen, dus, niet kuieren. Genoten alsof het om 8 Duvels ging. De wereldberoemde familie van orientatielopers Oeyen heeft dit voor ons georganiseerd. Sjapoo.

(krijg ik een score, Koen? Ik zal niet boos worden als ik gebuisd ben)

5 opmerkingen:

koen fillet zei

Geert kan wel als hij wil.

Anoniem zei

Ik hou veel meer van een stevig stuk proza zoals je dat gedaan hebt na de ventoux beklimming !!

Kris VR (Cernum) zei

Allez Geert, wij moesten 28 punten zoeken ;-)

Kris

Geert Gitaar zei

Ha Kris, ik ben betrapt. Dat verklaart natuurlijk waarom ik uuuuren voorsprong had. Het lag dus niet uitsluitend aan mijn gigantisch goede conditie ;-)

Anoniem zei

Dag Geert, een paar weken tgv een sportief weekendevent van mijn werkgever (ik veronderstel dat ik hier gene reklam mag maken...) ook kennisgemaakt met oriƫntatieloop. Inderdaad keitof. Zou het trouwens kunnen dat je je kompas hebt aangeschaft bij AS-adventure (lap, toch reclame) ? Het lijkt nogal sterk op het mijne ...