zondag, juli 15, 2007

RSCA


Ik had het zeer lang geleden als eens over Bruno en Koen, de grapjassen die de (te) vaak voorkomende bangelijk slechte momenten in het Vandenstockstadion te Anderlecht opluisteren met heel goede humor. Ik zal hen missen. Ik heb mijn twee abo's immers niet verlengd. Ik neem minstens een jaartje afscheid van the Mauves Army. Ik heb geen tijd meer. En àls ik al eens tijd heb, dan ga ik die thuis, met mijn harem, doorbrengen.

Koen, kan je me de onnozelste van Bruno's tirrades toch nog tweewekelijks mailen? Kwestie dat mijn bulderlach getraind blijft.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Heel spijtig dat je niet meer in stadium zal komen want dit jaar vieren we de 30ste titel en 100 Jaar Anderlecht en wij anderlecht supporter kunnen super feesten hé :o)

Anoniem zei

Al den ene kant slecht nieuws, maar aan den andere kant heb je gelijk om meer tijd te nemen.
Zullen maar al afspreken om de CL matchen ergens voor TV te volgen met een glasje vittel. :-)

Rafke Magic zei

zolang je dit jaar maar tijd maakt om af te zakken naar 't Kiel, voor een stevige pot voetbal én een frisse pint (met één of andere groentensappenmix in uiteraard) achteraf ;-)