maandag, juli 02, 2007

Geblokkeerd

"Ik vind het jammer dat je niet meer zo vaak aan bloggen toe komt", fuistert Hans me in het oor, "en ik zal de enige wel niet zijn!".

Ik weet het, ik heb een writer's block. Ben geblokkeerd. Blogfan Kaat drukt me op het hart dat ik evengoed een kleinigheid kan schrijven over de voorbereiding naar de komende triathlons en de Alpe d'Huez-beklimming. En gelijk heeft ze. Dat kost niet veel tijd, een kleine update. Koen Fillet is daar sterk in. Ik ben jaloers op de korte blogstukjes die hij uit zijn mouw schudt. Kort, bondig, maar toch boeiend genoeg om (in mijn geval) 200 lezers een kijkje te gunnen in mijn hersenkronkels.

Kijk eens aan: dit wordt wéér een te lange tekst, zondigend tegen de bondigheid waar Koen in schittert. Ik heb het door. Ik stop. Nee, nu nog niet, heel even nog een fijne mededeling: ik neem me voor om dagelijks iets korts te bloggen. Morgen over de schitterende orienteringsloop die we bij Cernum hebben gepleegd. Daarna over "la Duez". Daarna over het nieuwe Vandenbosch-Vanvaerenbergh-boek.

"Stop, Geert, stop, 't is al veel te lang, hier, nu!"

5 opmerkingen:

koen fillet zei

En korte alinea's Geert. Nooit meer dan vijf zinnen. En er hoeft geen pv of geen onderwerp in te staan. Kijk maar naar zinnen één en twee van deze comment.

Anoniem zei

beter kort en frekwent!

Stefaan zei

Ge zijt terug vertrokken, tot morgen!

Stijn zei

staat ook nog op stapel; iets kort over onze eerste lange trainingstocht samen, met in de finale de onvolprezen congoberg?
dit weekend iets meer dan 100km in de benen, bijna klaar om het duel met je aan te gaan, geert... do you set the date?

Jan Ottenbourg zei

Overweeg anders eens om te "twitter-en", Geert!?

Korte mini-blog postings van maximaal 140 karakters. Kan je zelfs via de GSM doen als SMS.

Zie http://twitter.com/jeanke/