vrijdag, juli 20, 2007

drukke dagKijk nu eens aan zie. Marieke. La belle.

Vandaag wordt voor mij druk, voor Filoe en Marieke minstens even erg. Vandaag wordt busy busy, ook vanuit de hemel, als we Peggy De Meyer mogen geloven. Ik tuf eerst naar Agfa in Kontich, daarna naar het gemeentehuis van Galmaarden, alwaar de schone en het beest van Vollezele in het huwelijksbootje stappen. Daarna party. Daarna rijden richting allerlei Ballons in de Alsace. Ik hoop daar rond middernacht aan te komen met mijn harem. Morgen met Miss Pinarello de bergjes op. Ontnuchteren van die party in Vollezele.

1 opmerking:

Anoniem zei

Help

tis 9.20 uur en mijn tent in den hof vliegt bijna weg, om nog maar te zwijgen van het springkasteel.

mensen die in de loop van de dag een kikkerspringkasteel zien voorbijvliegen kunnen mij telefonisch verwittigen, gelieve duidelijk plaats van vlucht, geschatte snelheid en juiste richting mee te delen, kwestie van hem op de juiste plaats te onderscheppen

el filoe