dinsdag, juli 24, 2007

Bezoekers


Gisteren is de kaap van 60.000 clicks sinds janauri 2006 op mijn blog overschreden. Wat me verdorie opvalt: sinds het begin van de zomervakantie heb ik tientallen bezoekers uit Spanje en Frankrijk erbij. Dat wil zeggen dat lezers zelfs vanuit een vakantieoord blijven checken wat voor geks ik allemaal op mijn kiebord tik.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Helaas pindakaas, ik kon het niet =( Zo tussen druifjes is dat wat moeilijk...

Geert Gitaar zei

@ Kaat : ?????????

Anoniem zei

een mooi getal om mee te eindigen?!

Geert Gitaar zei

goed idee
althans voor 3 weken, want ....


.... overmorgen vakantie!

Anoniem zei

Ik had beetje een moe moment, maar eigenlijk wilde ik zeggen dat ik stiekem ook had willen kijken vanuit de champagne maar de ibook hadden we thuis gelaten =/