maandag, juli 23, 2007

Alsace


Het was koud en mistig. Op de toppen van de cols was het ook nat. Omdat het regende. Ha!

Na mekaar:
  1. Col des Bas Rupts
  2. Col de la Grosse Pierre
  3. Col d'Oderen
  4. le Markstein.
Bovenaan de Markstein (Stef heeft nog steeds niet door dat ik hem pest als ik Steinmark zeg) heeft mijn ketting het tweemaal na mekaar begeven. Shame on Campagnolo. Het is hun fout dat Stef alleen is doorgevlamd naar de Grand Ballon d'Alsace. Het is nog slechts 3 km klimmen eens je boven bent op 'le Markstein'... en ik had al 60 km succesvol achter de kiezen waarvan 45 bergop. Die 3 hadden er nog bijgekund en dan was mijn klus 100% geklaard, niet 95%.

Shame on Campagnolo.

5 opmerkingen:

Bert zei

Ai ai, wat een miserie met die ketting...

Ben in vakantie(stemming).
Heb dus al veel bijgelezen.

Proficiat met je sportieve onderneming en voor Filoe met z'n huwelijk,
ik mail hem 'directement'.

Hopelijk kan ik nu frekwenter lezen en antwoorden.

Groeten.

Anoniem zei

Tip: Wijnhuis Ackerman!

Anoniem zei

Geert, ooit gelezen: It' s only fools that blame the tools.... niet te serieus pakken he. Gewoon al die Italiaanse toestanden weg gooien en gooie Japanse Shimano pakken.... :-) Groetjes Henk

Geert Gitaar zei

@Kaat: die tip heb ik niet zo direct door. Gaat dat wijnhuis mijn kettingprobleem oplossen?

Anoniem zei

Neen, maar wel het wachten tijdens het oplossen van het kettingprobleem =)