woensdag, juni 06, 2007

Teerlingen


De teerlingen zijn geworpen. Niks is aan het toeval overgelaten. Ik heb getraind op advies van de grootste specialist ter wereld. Tot vandaag is er gesleuteld aan mijn schoenen en zolen om te voorkomen dat ik 'slapende tenen' heb. Er is zelfs een grote discussie ontstaan over het al dan niet ontharen van mijn benen.

Morgen reizen we af naar de Vaucluse. Op de TGV, richting Avignon. Ik kan daar nog steeds onder een brug gaan liggen met een fles Chateauneuf-du-Pape van een excellent jaar als het zaterdag niet lukt.

Het wordt duimen. Ik geef mezelf 90 % kans om de klim vanuit Bédoin succesvol te beëindigen. Ik gun mezelf 50% kans om daarna vanuit Sault de uitdaging te winnen. Ik durf daarna te stellen dat ik nog 10% kans heb om des avonds de top te bereiken vanuit Malaucène.

Een aantal mensen tipt op een ochtendrit, om 4u30 uit de veren, om omstreeks 5u in Malaucène als een gek te beginnen trappen. Niks van. Ik wens zaterdagavond een aantal stressy werk- en trainweken te vervolmaken met een gigantische schranspartij. Na zo'n uitspatting rijdt een wijsneus niet meer de Ventoux op. Zeker geen wijsneus met kater.

Santé!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Geert,
Dat gaat goe komen! Als je begint aan Malaucene, bel me. Ik kom af en rij mee. Henk

koen fillet zei

Goeie reis, vergeet er niet van te genieten, en zorg dat je op tijd terug bent om op de goei te stemmen, Geert.

Kaat zei

Ik vraag me af...wat is er nu uit de bus gekomen bij de eerste discussie? Bevestig je mijn beeld van fietsers die steeds hun benen willen ontharen? Voor een goede massage mag dat natuurlijk wel!

Enfin, veel sterkte daar op je (lijdens)weg en laat het zonnetje maar schijnen (niet te hard uiteraard)!

Geert Gitaar zei

@Henk : dat doe ik

@Koen : ik blijf onder de brug van Avignon tot maandag. Mijn vader gaat in mijn plaats voor de goei stemmen.

@Kaat : het is nu woensdagnacht, straks weg, en ... het haar is nog steeds op mijn benen ...

Anoniem zei

Geert,
Neem je je fiets mee op de TGV ?