vrijdag, juni 01, 2007

Pajottenland


Wie een echt heel fijn toerke van exact 70 km door het land der Pajotten wil doen, richt zijn pijlen op het volgende tekeningetje. Dit is het "meest gebruikte Geert Gitaar toerke". Het start voor mijn deur en eindigt op dezelfde plaats. Ik heb het al eens gedaan met de grote coach, die toen zei : "amai, Gitaar, ge woont hier in een paradijs voor fietsers!".
Hij overdrijft nooit. Euh? Nee?
Je komt voorbij allerlei leuks als de Congoberg (vroeger in de Ronde van Vlaanderen), de Kesterheide, allerlei nijdige heuveltjes langsheen de taalgrens, door mijn moeder de Frontière Elastique genoemd tijdens haar prille jeugd.
Doen !!!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi geert!

Ziet er mij inderdaad een zeer mooi toerke uit!
Momenteel fiets ik alleen om een brood te halen of als't goed weer is naar 't werk (als ik geen vergaderingen heb tenminste).
De goesting is er al... nu nog de fiets (en 't geld ;-) )
Ken jij een goede website die me verder kan helpen in de zoektocht naar een goede fiets?

By the way: bedankt voor je bezoekje aan onze website en de leuke commentaren!

Hoe gaat het met Mellow Man?
Misschien komt het er toch nog eens van dat we samen optreden?

Groetjes
Jan

Stijn zei

Geert,

Ik heb hier in't Pajottenland ook al veel toerkes gedaan met de fiets, maar om de een of andere reden deed ik denk ik nooit de Congoberg... Voorstel; als je terug bent van de Provence, met heel wat klimkilometers in je benen, en mits de nodige recuperatie van deze inspanning (een advies van uwe kine), zie je het dan eens zitten om er mij af te rijden op dit parcours?!
Ik haal intussen mijn fiets weer eens van stal. Dit lijkt me alvast een leuke motivatie. Even wat anders dan alleen maar looptrainingen in functie van de 20 km door Brussel... En dan begin juli starten met de voorbereidingen voor de Marathon in Eindhoven...

Veel succes ginder!

Stijn

Geert Gitaar zei

uitdaging aangenomen, copain stijn

maar euh: jij bent wel de getalenteerde sporter, he, niet ik, dus wie gaat wie losrijden, denk je ?