dinsdag, juni 12, 2007

Back from hell


Gisterennacht thuisgeraakt vanuit Bédoin. Het relaas - o.a. waarom enkel vanuit Bédoin - probeer ik deze avond prozagewijs uit mijn kiebord te persen.

6 opmerkingen:

Unknown zei

Geert, een dikke proficiat. Volgend jaar ga ik er proberen bij te zijn, enkel nog een kwestie van een goede fiets te vinden.

David aka Letman zei

Ik kijk uit naar je wedervaren. Ik heb mij er jaren geleden ook eens aan gewaagd (de oude ik dan - toen ik nog dacht dat enkel een bord spaghetti met bruine suiker aan de vooravond van de beklimming volstond - LOL) maar niet gehaald...

Bert zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Bert zei

Dikke Proficiat Geert!
We kijken uit naar je relaas.
Zet je 'keibord' bergop en laat je volledig gaan...

Anoniem zei

volg al een tijdje je blog en werd al een beetje ongerust:-) gelukkig dat er in je comments al het schitterende nieuws was... proficiat!!! een BV-schap meer dan waardig, vind deze verklaring trouwens veel bewonderenswaardiger en om veel trotser op te zijn!!!

Anoniem zei

ik had je gezegd dat 1 keer al een hele prestatie was...dikke proficiat bij deze
ilse