woensdag, mei 30, 2007

Vroege vogels


Het is alweer veel te schandalig lang geleden dat ik nog iets gepost heb op deze blog. Foei, Gitaar. Blame it on the drukte. Er zijn nochtans nogal wat vaststellingen te doen dezer dagen. Hier komen ze:

1. Het Cernum running team heeft alweer een puike prestatie neergezet tijdens de 20 km door Brussel. Ze hebben allen de klus geklaard tussen 1u21 (dat is mega-bangelijk snel, Jan!) en 2u30 pakweg. Mooi. Fier.

2. Ik heb een aantal mensen bij de neus genomen, totaal onvrijwillig. Ik heb dat gemerkt via de blog van Koen Fillet. Bij deze een beetje uitleg over mijn schalkse truuk. Hoewel, een truuk was het niet, want niet zo bedoeld. Maar het brengt me op een idee voor volgende jaren, woeha.

  • het schalkse verhaal: ik heb gelopen, niettegenstaande het feit dat de grote coach mij dat had afgeraden. Mijn knie en bijhorende patellapees zou de komende week niet overleven, terwijl dit mijn laatste week is om goed door te trainen voor de Ventoux-beklimming. Ik heb 2u19 gelopen, in feite ei-zo-na hetzelfde als verleden jaar. Zeer realistisch in scène gebracht! Nadia heeft nog veeeeel beter gedaan. Ze was dan ook bijzonder goed getraind.

  • En nu het echte verhaal: Ik heb op aan raden van de grote coach mijn borstnummer verkocht aan een brave, ongekende ziel die blijkbaar ongeveer dezelfde tijd heeft gelopen als Canvas-Geert verleden jaar. Wat een toeval, zie. Nét een "mise en scène"... En Nadia, geblesseerd aan de heup en ontgoocheld dat ze niet kon lopen doorheen haar geboortestad, heeft een nog pienter iemand getroffen om haar te vervangen: de 20 van Brussel uitlopen in 1u37 is niet enkel voor Nadia's alter-ego heel sterk, maar zelfs voor mij een droom die nooit waarheid zal worden. Als ik volgend jaar plusminus 2u00 loop, wordt dat bijzonder sterk. Onverhoopt.
Niettegenstaande het feit (leuk oubollig Nederlands, he?) dat ik weinig blog, gaat het lezersaantal de hoogte in. Ik ga dus nog minder bloggen, hoho. Nee hoor. Flauwe grap. Ik ga vanaf nu bijna dagelijks rapporteren over de Ventoux-aanpak. Tot na de Ventoux. Tot na de verkiezingen, dus...

By the way: mijn counter meldt me dat ik zeer vroege vogels op bezoek krijg. In het holst van de nacht komen lezers mij bloggewijs opzoeken. In het totaal meer dan 300, waaronder een 20-tal tussen 2u en 5u des nachts. Snurk.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

oei, ik ben betrapt

slaapwel

filoe

Bert zei

Awel, ik zat nu net te denken dat Mijnheer Filoe (die beginnen fietsen is???!!!!!) steeds in de vroege uurtjes leest.
Succes met je Ventoux-voorbereiding Geert.

Anoniem zei

Geert, goed dat je weer wakker bent. Geniet van de laatste week Ventoux voorbereiding. ( Ik heb zaterdag een lange duurtraining gedaan van 8u30min, 241km ...pfff) En euh vergeet niet de juiste volgorde, Bedouin, Maluacene ( of zoiets) en dan Sault. Good luch en tot ginder. Henk

Anoniem zei

Wat moet een student anders doen in het holst van de nacht?!

Anoniem zei

Groeten vanuit California... 9u tijdsverschil... ;-)