zondag, mei 20, 2007

Luc Van Lierde

Ik heb een drukke internetnamiddag achter de rug en dat was voor een keer niet te wijten aan het werk.


Of, euh, in feite toch wel: Cernum is sinds kort sponsor van triathleet Luc Van Lierde, tweevoudig winnaar van de Iron Man in Hawai en tot vandaag nog steeds wereldrecordhouder over de lange afstand.

Ik heb de wedstrijd in Lanzarote (de moeilijkste Iron Man in Europa) gevolgd op het web en ieder kwartier kwam er vanuit het Sportkot aan de KUL een telefoontje van de grote coach binnen met info van het Canarische front, waar Marc Herremans aanwezig was. Ik kon info geven aan Paul (die geen exacte details had over tijden) en Paul kon finesses en insides geven die niet op het net geraken omdat je ze moet zien door de-ter-plaatse-zijnde-ogen van Mad Max.

Luc heeft iedereen verrast. Ook diegenen die niet meer in hem geloven. Zijn coach is niet verrast en verwacht nog meer: op allerlei kampioenschappen, tijdens de Marc Herremans Classic en ... in Hawai. Cernum gelooft ook in Luc.

"Believe. Succeed."


Tijdens de persconferentie in Lanzarote keek Luc nog een beetje vertwijfeld richting journalisten. Hij wil van dit seizoen opnieuw een successeizoen maken. Cernum zal daar graag een steentje toe bijdragen. Go, Luc, go!

1 opmerking:

Geert Gitaar zei

sorry folks, ik had per abuis de "comments allowed" op "no" gezet...


foei foei foei