zondag, mei 06, 2007

Bertje BeWa

BeWa, de man die blogt "dankzij Geert Gitaar", maar die ik voor Canvas Marathon van haar noch pluimen kende, heeft een toffe video gevonden. Eentje dat o zo typisch weergeeft wat er allemaal gebeurt als je je open en bloot geeft op je blog. En wanneer je kipkap maakt van een klant of concurrent. Of wanneer je eender wie eens een veeg uit de pan geeft. En ook als je zegt dat je een nieuwe witte tanga-slip met rode bolletjes gekocht hebt en ze nu al drie dagen draagt zonder te douchen.

Enjoy.

Het is raak grappig. Bij Inbev vroegen ze me ooit "En, Geert? Genezen?", terwijl ze me al een paar weken niet meer hadden gezien. Bij Agfa informeerde iemand die ik niet kende in de lift in vlot Mortsels "oe iest mee aawe knie, Gitoar?". Bij SAP wist iemand me te vertellen dat ik de 20 km van Brussel niet ging lopen omdat ik de Ventoux dit jaar toffer vind.

Raak videooke, BeWa !

3 opmerkingen:

Anoniem zei

sommige bloggers gebruiken hun post om 'eens te zeggen wat ze denken' maar vaak is het zo dat mensen die 'zeggen wat ze denken', juist niet hebben nagedacht over wat ze zeggen.

Kaat zei

@ els: zo is dat! nadenken gebeurt altijd te laat. Zo is er toch iemand op het nieuws geweest die op haar/zijn blog "trash" had zitten vertellen over haar collega's.

Overigens een zalig filmpje =)

Bert zei

Geert,
binnenkort nog een filmpje op m'n blog.
Daarbij dacht ik spontaan aan jou en Gino (mijn/onze vriend 'over den plas' in NYC.)
En nu tijd vinden/maken om wat vaker andere blogs te lezen...
Tempus Fugit