maandag, april 02, 2007

Zielepoot

Het is tergend erg. Treiterend word ik gepest door het goede lenteweer. Sarren. Ik ken nog wel een paar andere woorden. Maar het is wel duidelijk, zekers ?

Ik heb een paar SMSjes gekregen over 'hoe fantastisch het wel is om met dit mooi weertje door de Vlaamse Ardennen te fietsen'. Terwijl ik thuis zit te kniezen omdat de dokter me verplicht thuis houdt. Mijn patella moet genezen. Een chagrijnige kieschijf, heet dat. Kniezen past daar als werkwoord perfect bij.

Ik zit onder de medicatie. Het helpt. Ik duim. Misschien kom ik zaterdag aan de start, zonder recente voorbereiding. Zou fijn zijn. Maar ook stout. Een beetje kapoen, of zo. Deugniet. Bengel.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

gitaar toch!

Anoniem zei

hoe erg het ook kriebelt, zie dat je niet al je plannen verprutst!:-)