zaterdag, april 21, 2007

the weekend after


En ja, mijn haar heeft pijn gedaan. Een hele vrijdag lang. Foto's van de Cernum party komen er aan. Beloofd.

Op zaterdag ben ik vanuit het mooiste dorpje van Vlaanderen nog maar eens naar Leuven gereden. Deze keer zonder files. Wat een luxe! Paul had me gevraagd om 'een getuigenis te brengen aan' en 'op vragen te antwoorden van' de groep van sportievelingen die zich nu al geruime tijd via Topsport ABC voorbereiden om halve en hele marathons te lopen.

Een aantal onder hen loopt op zondag de 10 Miles van Antwerpen. Voor de meesten is dat hun eerste wedstrijd. De zaal zat vol. Je ziet: ook zonder TV-camera's kan een marathonproject succesvol zijn en blijven. Chapeau.

Aan iedereen die naar Paul en mij heeft geluisterd: succes morgen, succes in de 20 km door Brussel, succes in jullie marathonvoorbereiding. Aan diegenen die geblesseerd zijn: jullie zijn hoegenaamd geen uitzondering. Hou vol, maar rust voldoende. Het komt allemaal goed. Er is volgend jaar weer een 10 Miles, en weer een 20 km door Brussel, en weer een marathon van god-weet-waar. Walter, een zeer sympathieke tandarts uit Brugge, vertrouwde me toe dat hij de marathon van Echternach uitkoos als eerste marathon. Waaaw, Walter.... bergje op, bergje af... o wee je beenspieren...

3 opmerkingen:

Stefaan zei

Naar Leuven gereden... in Izegem geweest?

Geert Gitaar zei

Etienne,
Weet niet of jij daar woont, maar ja: ik kom daar vanaf volgende week daadwerkelijk één keer per week. Toeval ? Bah nee, we hebben daar een nieuwe klant... rarara.

Stefaan zei

Chips en Mayo?