zaterdag, april 14, 2007

Fotografisch constructieve kritiekIk ben steeds tevreden als ik "fotografisch constructieve kritiek" via mail binnenkrijg. Ik leer daar veel uit. Mijn uil werd zeer gesmaakt door mensen die het kunnen weten omdat ze allerhande nominaties krijgen. Mijn flamingoprobeersel werd met de grond gelijk gemaakt. En 't is nog terecht ook.

k' Heb een nieuwe poging gedaan, terwijl mijn knie een ijsbeurt te verduren kreeg, nadat ik in de Ronde van Zele met mijn Cernum-makkers een aflossingskoers van 32 km heb gedaan. Rafke, Hans en Gert deden het beter dan ik. Komt door mijn knie. Ik spaar 'm met het oog op de Mont Ventoux beklimming van 9 juni. Ik heb 7 km gelopen, momenteel de max voor mijn patella. De andere "believers" dus ietske meer. We zijn wel met 4 over de eindmeet gelopen. Dat mocht allemaal. Rare "ekiden", daar in Zele.

Morgen zal er weinig aflossing te verzinnen zijn, als Letman op zijn eentje door Rotterdam raast, voor de marathon aldaar. Succes, David!

Geen opmerkingen: