dinsdag, april 03, 2007


Cernum viert heel binnenkort zijn vijfde verjaardag. "Zijn"? Of is het "haar"? Is mijn bedrijf vrouwelijk? Rafke Magic zou dat natuurlijk wel tof vinden, maar het is stricto senso niet zo. Het is een mannenwereld, met een paar straffe uitzonderingen, die dan op hun beurt best hun mannetje staan, geloof me vrij.

Vijf jaar al... Ietske meer dan 80 'believers'... We zullen op 19 april met een goei 400 genodigden zijn in Kinepolis, waar we een avant-première van Marc Herremans' docu-film "To Walk Again" organiseren om onze vijfde verjaardag te vieren. Geena babbelt de avond aan mekaar, Piet, Paul en Marc komen Cernum Awards uitdelen: een soort Hollywood Oscars die we aan genomineerde klanten zullen geven uit erkenning en dankbaarheid.

Het leven is soms heel fijn.

9 opmerkingen:

David aka Letman zei

Kwijl. Ik doel dan wel op alles wat er georganiseerd wordt om onze 5 jaar te vieren. Top!

Anoniem zei

Had ik geweten dat Geena kwam, ik had INSEAD met plezier afgezegd :-) Henk

Geert Gitaar zei

't is niet te laat he Henk.

INSEAD, bwah.... gij weet toch alles al ?

Kaat zei

Ben je nu gestart deze morgen? Of toch besloten om je ambitie een jaar te verschuiven?

Geert Gitaar zei

gestart...
foto's volgen en verslag ;-)

Kaat zei

O wee hij/zij die durft beweren dat men tegenwoordig geen karakter meer toont!

Geert Gitaar zei

@ Kaat: heel lief van je, maar of ik slim geweest ben, is weer iets anders... Die patellapees van mij is niet zo blij met mijn karakter...

Foto's : ik moet nog effe wachten op de fotograaf van dienst...

Rafke Magic zei

soigneer u maar goed, want zaterdag ga je naast mij fietsen, remember?

Anoniem zei

nog geen verslag? de foto's zitten al een halve dag in je mailbox ;-)