dinsdag, maart 27, 2007

ziekenboeg


Hola, hola, een aantal dames uit mijn kennissenkring is eveneens in de ziekenboeg terecht gekomen. Ik voel me althans niet langer alleen op 'intensieve'...

Tante Els loopt al weken te sukkelen met een ernstige scheenbeenvliesontsteking. Chris, een ex uit mijn Oracle-tijd (ex-collega, he, gasten, ex-collega !!!) en fan van het eerste uur tijdens Canvas Marathon heeft last van knietjes en heupjes. Annicq, een ex uit de Exxon-tijd (waaaw, een Exxon-Ex, dus...) maakt via SMS melding van een stressfractuur. Eerstdaags extra scanner om uit te maken of er bij Annicq gips aan te pas komt. Dedju toch.

Voor Tante Els en Annicq geen 20 km door Brussel, voor Chris misschien geen 10 miles of Antwerp. Jammer.

Ikzelf, ik ga op commando van Stijn een halve meter van de muur staan, met mijn rug richting behang, buig tot mijn poep tegen de wand tikt. Wat een mens al niet doet om op een zonnige lentedag te gaan 'presteren' in Brussel, Antwerpen, de Vlaamse Ardennen, of in de buurt van die maanlandschapsberg in de Provence. En dat terwijl Stijn ligt te zonnen in het zuiden van Spanje!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

zal mijnheer Van Paemel aan de start van de 20 km verschijnen?

Bert zei

Half blogland ligt precies in de lappenmand (incluis mezelf...)