vrijdag, maart 23, 2007

--- update : Mellow Man site 2916 keer bezocht, 151 songs verkocht ---
(zie ook hier)

Die Ronde van Vlaanderen blijft tergend snel dichterbij komen. De tijd is nog nooit zo snel voorbijgevlogen. Ik heb een paar korte jogs gedaan deze week, maar toch telkens thuisgekomen met een zeurend pijntje, vooral in de rechterknie. En nee, ik ben nog niet bij Stijn geraakt. Foei, eenmaal, andermaal, duizend keer foei.

Dit weekend beslis ik of zaterdag 7 april mijn dag wordt of niet. Als ik er niet in slaag om ietske meer dan 100 km af te malen op mijn tweewieler, dan moet ik die boel afzeggen. Dan heeft het echt geen zin. Het zou immers niet slim zijn en de rest van het voorjaar in gedrang brengen. Hoor me bezig, net alsof ik een profsporter ben...Paul heeft me aangeraden om locale toert
jes te doen, zodat ik nooit echt ver weg ben van huis. Als ik dan pijn begin te voelen, heb ik tenminste niet de pech dat ik nog 60 km naar huis moet vlammen en daardoor alles nog veel erger maak. Ik ken een locaal toertje van 5 km. Als ik dat morgen zo'n keer of 20 doe, weet ik dus genoeg... en kan ik misschien op 7 april de lelijkaard op de foto aan (Paterberg, max stijgingspercentage 20%).

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Geert, keep cool het loopt wel los. Met of zonder de ronde! Ik zie het zitten dus in het slechtste geval geef jij dan de drinkbussen aan op de Paterberg? :-)
Henk

Anoniem zei

watje !!!

Gehebt toch nen GSM en geld (allee voor die pinten te kunnen drinken). Indien pijn bellen we nen taxi en laten we ons naar huis voeren.

The Godfather

Anoniem zei

vrijdag,belooft het vanavond weer een culinaire uitspatting 'a la mister Bean' te worden? ;-)

Anoniem zei

Heeft het red hot chili avontuur je wokwoede getemperd?
sportieve groeten,
Chris