donderdag, maart 29, 2007

Evaluatie


We zijn volop in de evaluatieperiode bij Cernum. Ons fiscaal jaar eindigt op 31 maart en dat is een ideale gelegenheid om eens een 'tour de table' te doen van onze bende intellect. Ikzelf had gisteren een 'first time in my life' experience: mijn oudste (what's in a word) is nu 4 jaar jong en werd door de charmante juf Bernadette voor het eerst geëvalueerd tijdens een zogenaamde oudercontactavond. Mijn dochter is aan het einde van dat gesprek in een categorie gestopt nadat haar goede maar ook haar aandachtspunten besproken zijn. Terug thuis hebben we daar met haar over gepraat. Een echte feedback session. Farah heeft echter geen opslag gevraagd, dat niettegenstaande het feit dat er heel wat positiefs te vertellen viel. Perfect teamlid met veel commitment.

Onze Rode Duivels mogen ook geëvalueerd worden. Hun positie ten opzichte van de andere landen in hun groep is relatief beter geworden. En dat zonder te moeten spelen. Enkel Polen, Servië, Portugal en consoorten dienden gisteren hun sterren van stal te halen. Schitterend. Die Duivels zouden voor eens en voor altijd moeten binnenblijven, want dat levert hen tenminste nog iets op. Hoewel, de Borats van Kazachstan komen op die manier gevaarlijk dichtbij.

Tom Boonen heeft zijn fiets geëvalueerd. Het is onder andere dankzij zijn fiets dat hij gisteren 'Dwars door Vlaanderen' gewonnen heeft, zo zegt hij zelf. Mooi, Tom. Ik ben hier thuis al weken lang aan het motiveren dat die schandalig dure fiets van mij wel degelijk bijdraagt tot betere resultaten. Dat terwijl nonkels en tantes beweren dat het enkel de benen zijn die tellen. Dankjewel, Tom. Vergeet vooral jouw fiets niet te motiveren binnen twee weken, tussen Brugge en Meerbeek. We hopen je allemaal in Galmaarden te zien voorbijsprinten, bij voorkeur alleen.

--- update --- Wat die koe doet op die foto en waarom ? Awel: ik vond geen passende foto, en Borat is copyrighted

3 opmerkingen:

dejerre zei

" Farah heeft echter geen opslag gevraagd"

Dat komt nog wel ... misschien wel eerder dan je lief is :)

Anoniem zei

Ik ken er 2 die een "bonus" willen voor hun goed rapport :-)
Chrissie

Kaat zei

Worden er nu al evaluaties ingelast op 4-jarige leeftijd?! pfiewww =/