dinsdag, februari 13, 2007

Mellow Man


Het begint spannend te worden. SingleCD ligt klaar, de website is klaar, de download pagina werkt, het 0903-nummer om de download te betalen zonder dat fans een credit card nodig hebben, ... dat werkt allemaal. Ik heb veel van die web-spitsvondigheid te danken aan Jan 'java' Vanhercke. Jan is de kapoen die er ooit in slaagde om Java.be als domein naam te registreren omdat dat een afkorting is van zijn naam. Als je dan een wereldberoemde koffieboer bent, of een wereldvermaarde IT-boite als Sun (grote manitous achter Java, de programmeertaal), dat lapt onze Jan allemaal aan zijn laars. Ik ben niet enkel een fan van Jan, dat is ook omgekeerd: hij gaat mee de Ventoux op in juni.

De contacten met de radiostations lopen goed. Ik ga ze binnenkort bombarderen met mijn single. Dat moet echter allemaal goed gecoordineerd verlopen: de website is liefst niet wéken vooraf actief voor de song op de radioredacties terecht komt. Jaja, Bonanza Music, het nieuwe platenlabel, leert dagelijks bij. Vanaf nul. Zo heb ik het graag. Geen gesneden koek.

Voorproefje: de recto en verso van de single.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Gitaar,

Zijn de gebroeders Duran & Duran ook nog aanwezig in Mellow Man? En die drummer en bassist van Leading Zeroes ?

een fan van het eerste uur

Geert Gitaar zei

Dag grote fan,

(ik moet je dan kennen, veronderstel ik, gezien ik met die broeders Duran & Duran wel 100 keer op een podium heb gestaan)

JP en Jos zijn momenteel aan het toeren met hun eigen mini-combo: Duran & Duran. Grappig, he, die knipoog...

Ik heb geen idee wat Serge Drum en Geert 'gote bakkes' Bas (ik weet dat hij meeleest, vandaar) uitspoken.

JP is de zanger naast Mel bij Mellow Man. De knappe en het beest. Woeha. Dit is echter geen grap, we gaan het zo uitspelen: Mel is 25, JP net omgekeerd: 52. Hoho... Mel het frevole stemmetje, JP de bass Cave-stem, parlando om het nog ruwer te maken.

Als we ooit live gaan spelen (maar dat hangt af van veel factoren), zie ik Jos iets op toetsen doen, ja. Serge misschien ook wel op drums. Geert Bas zie ik na deze boodschap waarschijnlijk voor de eerste keer terug voor de vrederechter :-)

Anoniem zei

welke factoren brengen je dan ooit op het podium, en welke houden je tegen?

Geert Gitaar zei

@anonymous

ik ga daar eens een aparte blogpost over schrijven.
beloofd.

Rafke Magic zei

hmmm... 'k krijg een "slechte poortweg" foutmelding op de website
Was ist los, Herr Gitarre?

PS ge moet voor de grap eens in Babel Fish de vertaling van "gitaar" naar 't Engels maken :-)

Anoniem zei

Geert gitaar goes gangsta with his homies on the West who like the gangbang

http://www.mellowmanace.com

Geert Gitaar zei

hey Anonymous

Heb nochtans lang gezocht naar andere mellow mannen alvorens de band zo te noemen, en die gangsta ben ik niet tegengekomen.

ach, wij lopen niet in zijn weg, en hij niet in de onze. En als dat dan TOCH zou gebeuren: tof, want dan is er "fuzz" en dus aandacht ;-)

Anoniem zei

Dat je maar beter niet in zijn weg kan lopen, is op zijn mist een understatement :-)

situsmenghasilkan zei

togel