zondag, februari 25, 2007

Mea CulpaOei... Ik heb in feite gelogen in mijn vorige post. Ik had beloofd om het telkens te laten weten als ik iets op De Standaard CEO-Blog zou posten. Ik heb dat niet gedaan. Aij...

Maar weet je: 't is daar afgelopen. Ik heb dat wel tof gevonden, maar mijn eigen blogstekje is minstens even tof voor een aantal redenen:

1. ik denk nooit zo lang na vooraleer te beslissen of iets erop komt of niet. Bij die CEO-blog was het alsof ik ernstig diende over te komen. CEO's lullen er niet op los. Ik meestal ook niet, haha, maar toch... Elke zin, elk woord werd gewikt en gewogen. Hier is dat niet zo.

2. Er zijn daar maar weinig reacties, maar waarschijnlijk minstens dubbel zoveel bezoekers. Waar waren jullie? Ook last van punt 1? :-)

3. Hier en daar maak ik graag stiekem reclame om mensen een plezier te doen. Dat is met bijvoorbeeld Novotea niet anders. Maar bij De Standaard is dat moeilijk. Omdat je simpelweg als opportunist overkomt die effe gratis publiciteit wil maken. Hier 'hyperlink' ik er op los, vooral omdat ik zelf de censuurcommissie voorzit. (woensdag meer over Novotea, als ik ook de Mellow Man download site lanceer).

Yes, jullie hebben het juist. I AM BACK.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

oef.

Geert Gitaar zei

lap, dat was snel! ik heb nog maar net 'publish' geklikt!!!

Rafke Magic zei

welcome back!

Anoniem zei

Idd, OEF, dacht al dat je omhoog gevallen waart. Da's niet plezant, dat doet meer pijn dan omlaag vallen ;-)

Beter hier zonder dat keurslijf, postings hier zijn ook leuker om lezen dat diegene ginds.