zaterdag, januari 13, 2007

Weegschaal

Het is van den hond! Ik sport nog 3 à 4 keer per week, dus ik zou mijn ideaal gewicht van 77 kg moeten kunnen behouden zonder problemen. Niks is minder waar. De exploten van de laatste weken hebben hun tol geëist. Er is twee kilo bijgekomen sinds de marathon, nu 2 maanden geleden... Ik vermoed dat de boosdoeners vooral de lekkere wijntjes zijn. En de terug opgedoken singlemalts.

Ik ga deze namiddag nog joggen, en morgen 75 km rijden op de fiets. Het moet gedaan zijn. Ook met de lekkere wijntjes en goddelijke Schotse goudbruine drankjes. Terug naar af. Terug naar 77! A.S.A.P. dan nog wel!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Sterkte. Over die wijntjes & hun negatieve impact op het gewicht kan ik meespreken. Gelukkig ben ik voor de rest geen snoeper. C

Stefaan zei

79 is geen probleem (als je groot genoeg bent). 89 (ikke) is een probleem (als je niet groot genoeg bent). 75km en daarna enkel waterkes drinken, dat is toch niet plezant fietsen.

Anoniem zei

Uit plat opportunistische overwegingen : Geert, laat je ons weten wanneer je een kelderveilinkske organiseert ?

Geert Gitaar zei

:-) grapjassen

Rafke Magic zei

'k Heb daar zo mijn eigen theorie over... als je daadwerkelijk het "marathon"gewicht wil blijven behouden, dan ga je jezelf toch veel moeten (blijven) ontzeggen vrees ik... voor mij is het dat in elk geval niet waard! Pas op, 'k wil er gerust nog 10 kwijt geraken (en dat zal ook gebeuren), maar daar stopt het voor mij (hoewel mijn officiële ideaal gewicht nog 5 kg lager ligt... maar dan sta ik vééééééél te scherp).

dejerre zei

ik kan u een goed boek aanraden: de sportieve fijnproever :)