woensdag, januari 10, 2007

TTC Galmaarden

Zondag vonden provinciale kampioenschappen tafeltennis van Vlaams-Brabant plaats en tafeltennisclub Galmaarden zakte af met een delegatie van 11 spelers en kwam terug naar huis met vier medailles. Sportief dorpke, nee? Een zekere Filip Durant, op deze blog gekend als de gevreesde Filoe, behaalde een knappe finaleplaats in het dubbel.

4 opmerkingen:

filoe zei

hoi,

den blog is terug, ik vond je inderdaad niet meer terug en was al beginnen rondstappen met een collectebus

ivm provinciale kampioenschappen
voor de liefhebbers een korte uitleg:

Vlaams-brabantse tafeltenniskampioenschappen:

vier reeksen
1. de niet-geklasseerden
2. de e-reeks
3. de d-reeks
4. de c-reeks (hoogste reeks binnen Vlaams-Brabant)

samen met mijn ploegmaat de finale van de dubbelreeks verloren van twee spelers van Diest (terecht verloren, ze waren beter), het toernooi startte om 15.00 uur en de finale werd gespeeld na 21.00 uur)

in het enkelspel ging het iets minder vlot en werd ik door de latere winnaar uitgeschakeld


ergens in de maand maart volgen de Belgische kampioenschappen te Louvain-la-Neuve (alle gouden en zilveren plakken van alle provincies tegen elkaar, normaal gezien is de Luikse provincie de sterkste, we zullen wel zien)

ciao en thx om mijn geleuter te lezen

filoe

ps. Geert, ben blij dat je blog terug verschijnt op mijn scherm, dacht eerst dat de milleniumbug dan toch toesloeg op mijn pc

ps. Letman, geniet van je vaderschap

ps. Geert, wil je aan Nana eens doorvertellen dat Marieke en ikzelf dit jaar gaan trouwen, maar hou het nog effe stil hé (ps. geen joke)

Geert Gitaar zei

Dag Filoe!
Dikke, proficiat! Fantastisch nieuws.
Maar euh... stilhouden ? De statistieken van mijn blog voor vandaag stonden om 18u45 op 287 lezers. Vertel nu niet dat ik mijn mond niet heb kunnen houden, he !

Stijn zei

Filoe is blijkbaar helemaal terug in topvorm. Proficiat met je trouwplannen, Filip! Maar wees toch maar voorzichtig bij de openingsdans, dat je je knie niet bezeert met een plotse rotatie/pivot ;-)

Bert zei

Filoe,
proficiat met je trouwplannen!
En ook nog een beetje met je TT prestaties!!