maandag, januari 15, 2007

Toffe sport gevonden


Op de blog van een geert-gitaar-lezer vind ik de oplossing voor mijn probleem: ik ben onverhoopt beginnen sporten om te vermijden dat ik vroegtijdig naar de eeuwige jachtvelden zou moeten wegens de hoofdaanleiding voor een hartaanval: te weinig lichaamsbeweging.

Wat blijkt nu? Dagelijks een stevig potje borsten-staren is veel effectiever dan een marathon lopen.

Ik ben hier thuis beginnen oefenen. Vooralsnog zonder veel reactie. Eerder TV-zonder-klank. Ik ga morgenochtend mijn theorie bij Agfa niet verder uitproberen. Eerst nog een paar weken thuis repeteren. Sleutelen aan de techniek.

Hoho... als mijn vrouwelijke blogfans nu maar niet afhaken, zeg!

6 opmerkingen:

Stefaan zei

Pas op, niet op een verkeerde manier deze sport beoefenen of je krijgt helemaal geen of het tegenovergestelde effect. Bv Sharapova ok, Henin daarentegen.

Bert zei

Topsport Geert!
China here we come!

Anoniem zei

Hmm, goeie tip Geert! Volop bezig mijn leven met vier à vijf jaar te verlengen.

filoe zei

aha, dat verklaart mijn goeie conditie, volgens mij klopt het wel niet helemaal hoor, want volgens die theorie word ik minstens 124 jaar, hopelijk houden mijn ogen het tot dan vol


ps. vorige week in krant stond er een artikel over een marathonloper wiens invaliditeitsuitkering werd afgenomen omdat hij blijkbaar ten onrechte doorging als andersvalide, hij werd betrapt toen hij de marathon finishte in een respectabele 2u30min, de foto's werden gebruikt als bewijs om de snoodaard te ontmaskeren.

ps. en? vorige zondag terug een toertje gereden??

Anoniem zei

Is staren naar de borsten altijd goed voor de gezondheid? Ik betwijfel het. Als je op de verkeerde moment naar de verkeerde borsten kijkt kun je wel eens een dzoef tegen uwen kop krijgen, niet gezond meer!

Anoniem zei

Life is a b.... isn't it. Mijn pogingen blijven ook een beetje steken hier. Maar zoals het spreekwoord luidt, "oefening baart kunst(en)". Ik ga dus gewoon door. Dank voor je comment op mijn blog. Kheb wat reactie voor je achtergelaten daar