dinsdag, januari 30, 2007

Minder goed?

Morgen minder goed nieuws, of ... misschien geen nieuws (als er niks in de planning verandert). Nu ben ik nog met mijn grote coach aan het 'onderhandelen' over de lengte van mijn Ronde van Vlaanderen-uitdaging. Het verdict is nog niet definitief gevallen.

Ik zeg 260, hij zegt 140.

Waarschijnlijk gaat hij winnen, want hij weet waarover hij spreekt...

Stay tuned.

4 opmerkingen:

Stefaan zei

Ik zit (zat) ook regelmatig op mijn koersfiets. 240km is heel ver, en zonder een goede opbouw (vele km) kan het een verschrikking zijn. Opletten dat je na een slechte ervaring geen "degout" krijgt van den velo. Wat je ook doet, succes en proficiat.

filoe zei

hé geert, remember mijn woorden, als je niet super bent dan kunnen die eerste (ahum, vlakke) km tot aan de heuvelzone wel degelijk loodzwaar zijn, vooral bij minder goed weer, ik vind dat Paul gelijk heeft om je tegen jezelf en de km en de weergoden te beschermen

filoe

ps. heb je de uitnodiging via Marieke al ontvangen voor 10 febr bij ons thuis, Gert maakt 4 gerechten met bijhorende whisky, of was het andersom, ik weet het, niet echt een ideale voorbereiding voor de Ronde, maar ja.

Stijn zei

Geert, Paul is een wijze man en een super-coach, dus volg maar blindelings wat hij je adviseert!
Na die 140 km en aankomst in Ninove kan je nog tot Lennik komen fietsen, en dan kan ik je misschien al trakteren op een verkwikkende massage?!

Anoniem zei

Ga voor de heuvelzone en geniet!