woensdag, januari 17, 2007

Miljaar !!!


Hell !!!


Iemand heeft 10 juni als datum uit zijn mouw geschud voor de komende verkiezingen. Dat is net op het moment waarop Sporta het gigantisch fijne weekendje Ventourist/Ventousiast organiseert. Ik ben van plan om die kale berg te beklimmen. Iemand anders zal mijn vakje moeten rood kleuren, vrees ik.
Eén ding staat nu wel vast: er zullen zoals in 2006 geen politiekers à la Anciaux aanwezig zijn in Bédoin. Geen enkele.

7 opmerkingen:

Stefaan zei

Ventourist/Ventousiast of kiezen, ik zou weten wat te kiezen! Maak de goeie keuze.

Rafke Magic zei

zéér goed gekozen datum van Meneer Guy... half juni... midden in "den Blok" én bovendien dé ideale verlofperiode voor zij die ni téveel geld willen uitgeven en de massadrukte willen vermijden...

Bert zei

't Zal idd. wat minder druk zijn op je bestemming!
Jij zal een van de bekende(re) sterren zijn...

Anoniem zei

Ik had liever dat Marathon ABC de prijzen van Sporta's Ventourist/Ventousiast hanteerde en dat Sporta's Ventourist/Ventousiast de begeleiding van Marathon ABC evenaarde! Laat Bertje daar maar eens over nadenken voor komende verkiezingen!
Maar als ‘motivatie’ kan het samenvallen van de apotheose van Ventourist/Ventousiast: het beklimmen van de Mont Ventoux en de verkiezingen wel tellen! Nu Bertje zijn vakantie in de Provence geannuleerd ziet, is Geert Gitaar de bekende BV die zich in de kijker zal rijden!!!

filoe zei

mensen, mensen, niet altijd zo negatief zijn over Bertje, zijn eerste verkiezingsstunt staat vandaag in de krant, hij gaat zorgen voor een mobiele stem"bus" (Nieuwsblad blz. 6)

blijkbaar is Bertje ook een bloglezer.

filoe zei

voor alle duidelijkheid, een mobiele stem"bus" voor Ventourist/

hopelijk parkeert hij zich onderaan den berg


ps. ook nog gelezen deze week, één of andere Duitser (meer dan zeventig jaar) liep in zijn leven al meer dan 1600 marathon (stond in De Morgen)

Geert Gitaar zei

wat ik me dan afvraag:

wie die dag drie keer de Kale beklimt, en dus Ventousiast wordt in plaats van Ventourist, mag die dan ook drie keer stemmen in die "bus" ?

(ik kan me voorstellen dat in dat geval De Decker al een team van 7000 man aan het trainen zou zijn :-)