vrijdag, januari 26, 2007

een wilde week afsluiten ...


... net zoals Koen steeds doet, maar ik doe dat nu eens letterlijk. Ik ben een dweil, men kan mij uitwringen. Maar: er staat nogal wat fijns op de agenda vanaf vandaag. Dingetjes om naar uit te kijken.

1. Mijn moeder wordt 60 vandaag. Ik vrees dat het niet zal blijven bij één coupke champi. Een jaar geleden zou mijn co-auteur Ilse nogal hard van stapel lopen bij het lezen van zo'n zin.

2. Ik krijg vandaag mijn spiksplinternieuwe Tacx Virtual Reality thuis geleverd, waardoor ik de Ventoux kan beklimmen vanuit mijn eigen huisje. Geen tegenwind, geen regen, geen ijzige kou, maar mijn eigen fiets op rollen die de stijging van de Kale Berg perfect imiteren terwijl er een videooke het maanlandschap toont waar ik droomgewijs doorrij.

3. Ik ga een smoking passen. Ik moet 'mag' naar de plechtige opening van de nieuwe SAP Lounge, volgende dinsdag. Een fijnzinnig iemand met veel smaak en aanleg voor begrip-voor-moderne-tijden is erin geslaagd op de uitnodiging 'black tie' te zetten. We zullen daar dus in pinguinkostuum rondhossen, die avond.

4. Vooraleer straks te feesten bij mijn moeder wens ik 10 km te joggen. Morgen ga ik 100 km fietsen door het Vlaamsche land.

5. Zondag ga ik met een goeie copain naar het wereldkampioenschap veldrijden. Die vriend en ik gaan waarschijnlijk ook wel een extra coupke champi nuttigen als Sven wint.

Zie je, hoe wilder de week, hoe fijner de uitloop. Voor een keer.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

alst maar nen Belg is

Anoniem zei

Geert, leuk dat je de SAP lounge vermeld! EN euh de black tie....ik vrees dat jij gelijk hebt but " it wasn't me" henk.

Bert zei

Laat de coupekes je smaken!

Anoniem zei

Henk ... wie dan wel ? Robert was het ook niet.

Anoniem zei

groeten aan isabelle

Anoniem zei

Geert,
als wielerliefhebber moet je maandag zeker kijken naar de monumentenstrijd!