zaterdag, december 16, 2006

tot het einde van het jaar

...ben ik van plan om postjes te schrijven met leuk fotomateriaal uit New York, ten tijde van die bijna vergeten lijdensweg doorheen Staten Island, Brooklyn, Queens, Manhattan en The Bronx. Daarna is het tijd om die marathon-posts vaarwel te zeggen, en te bloggen over wereldse zaken zoals prinsen die van niks weten, Walen die flauwe grappen uithalen en ministers die patrimonium verkopen om putjes te vullen.Op de foto: het einde van de lijdensweg in Manhattan, samen met de camera-runners. Fabrice voor Sylvie, Christophe voor Frank, Ann voor Joke, en Stef voor mezelf. Nog steeds chapeau dat ze dat hebben willen doen. Euh, waaach effe, ik realiseer me net nu dat Fabrice niet Sylvie's cameraman was, maar gewoon haar man, tout court. Hoho. De camera werd bediend door ... (fxxx, weet iemand nog de naam van die sympathieke vent die ultraloper is? Hij verdween voor we samen op de foto konden.)

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Die sympathiek ultraloper is volgens mij Peter Van Bockstael uit Schellebelle.

Anoniem zei

Geert,
Vooral niet vergeten te schrijven over je Ventoux en RVV voorbereidingen hoor !!

Geert Gitaar zei

Inderdaad! Peter is het! Fijne gast, lang mee gepraat tijdens het vele uren wachten aan de Verrazano Bridge.

Anoniem zei

Was op galabal Marc Herremans. De auteur van dees blog ook. Ben niet tot bij jou geraakt. Je was altijd in gesprek met iemand, nooit eens allleen, wou dus niet storen.

Anoniem zei

Hoe is het eigenlijk met de andere lopers?

Christel

Geert Gitaar zei

@ Anonymous:

Inderdaad, fijne partij in Knokke voor een fijne mens, de Marc Herremans. Zondag: hoofdpijn.

@ Christel: de andere Canvas lopers heb ik nu sinds de marathon niet meer teruggezien. Ik hoor evenwel van Joke dat ze geblesseerd is (ook iliotibiale band), en Koen zie ik begin volgend jaar eens terug om over fietsen en anders fijns te praten. Het gaat blijkbaar goed met zijn knie.