vrijdag, december 22, 2006

Stokje van de Grote Coach

Poppolleke heeft mij liggen. Ik heb al 24 uur zitten piekeren over 5 dingen die ik nu met jullie ga delen. Komt ie:

1. Ik ben in feite een deserteur in het Belgisch Leger. Mijn werkgever, computer fabricant Wang, had me een contract aangeboden, maar ik moest starten op 1 maart, terwijl ik pas op 8 maart afzwaaide uit mijn legerdienst. Wie denkt dat ik die job heb laten vallen, is goed gek.

2. Ooit buitengevlogen in de klas omdat ik een brief naar een lief aan het schrijven was tijdens de les.

3. Heb ooit, backstage na een optreden, een lijntje (geschrapt) aangeboden gekregen door de organisator. Die organisator was niet de eerste de beste cafébaas, maar een gekend bedrijf dat een personeelsfeest hield.

4. Ben met mijn smoel op TV geweest. Nee, niet in Canvas Marathon, maar meer dan 10 jaar geleden! Met één van mijn allereerste bandjes... op "Tien om te Zien". There goes my credibility... The Levellers weigerden om te playbacken. Onze platenfirma (dezelfde als die van The Levellers) heeft het gat dat The Levellers lieten, ingevuld door het bandje waarvan menig mens-met-mening toen dacht dat we de nieuwe Clouseau konden worden...

5. Ik ben ooit uit het Anderlechtstadion gezet omdat ik ruzie had met een Steward die geen Nederlands praatte. De discussie ging net daarover. Ik heb van de heer Van Holsbeeck een eerlijke brief met verontschuldigingen gekregen, na mijn protest dat ik persoonlijk aan hem had gericht.

Geen opmerkingen: