woensdag, december 20, 2006

Duvel


Brasserie De Markt, hartje Manhattan. Het effect van 4 Duvels na het lopen van een marathon in 4u86min. Jeanke zag er ook niet al te goed meer uit. Maar aan hem hebben we wel een serie foto's te danken waar ik jullie tot het einde van 2006 ga mee vermaken.

Jeanke vliegt nu waarschijnlijk ergens tussen Tahiti en Los Angeles, het kan ook Sydney zijn. In zijn stalen vogel, een Airbus 340. Ooit droomde ik van piloot worden. Maar momenteel steeds minder en minder, want ik heb de moed niet meer om er aan te beginnen. Laat staan om er een pak andere uitdagingen voor te laten links liggen. Maar wel: chapeau Jeanke. Ik leerde hem kennen toen ik met mijn band in het jeugdhuis van Tienen mocht gaan rammen op mijn gitaar. We zijn zijn sindsdien vrienden gebleven.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

hoe lang is dat geleden in tienen?

Geert Gitaar zei

oei, anonymous, dat is redelijk lang geleden. Naar aanleiding van dat optreden is in Tienen beslist dat we mochten optreden op Suikerrock. Een eer. Maar het jaartal.... amai ...

Jeanke ? Help!

Anoniem zei

Volgens mijn archief (http://www.ottenbourg.com/blog/2005/07/self-made-men.html) was dit in 1994.
Al 12 jaar geleden dus... Wat "vliegt" de tijd.

Anoniem zei

"zijn zijn" ?