donderdag, november 16, 2006

Zondag laatste aflevering
En ja, zondag is de laatste aflevering van Canvas Marathon te zien. Een druk jaar zit erop. Soms wordt er gepraat over "in een zwart gat vallen", maar met mijn drukke agenda zit die kans er niet in. Bovendien ga ik blijven bloggen, blijven musiceren, blijven joggen en fietsen, ... en dat allemaal tijdens al die vrije minuutjes nà Nadia-, Farah-, Lenka-, en Cernum-tijd.

In mijn constante zoektocht naar dingen om "te doen", heb ik vannacht besloten om een misdaadroman te schrijven. Ik had daar al vaak over gebrainstormd met Coach Paul. Maar het bleef bij "er eens over nadenken".

Plot? Ja, er is een plot. En het zit allemaal al in mijn brein, zij het dan in reezumee. Geweld, sex, bijna moord. Ik wens geen deadline voorop te stellen. Ik heb teveel "strenge mijlpalen" gehad met "De Sportieve Fijnproever" en "Van 0 tot 42". Dat schrijft niet zo comfortabel. Volgens mij wordt het Kerstmis 2007. Afspraak onder de boom?

6 opmerkingen:

David aka Letman zei

Jouw boom of mijn boom Geert? Is van 0 tot 42 al beschikbaar trouwens?

Rafke Magic zei

allé, da wordt dan iets om te lezen tijdens de zomervakantie van 2008 ;-)

Anoniem zei

Een verstandige beslissing.

Anoniem zei

Wie is je hoofdpersonage ? De Bock misschien ? Met B-O-C-K ? :)

Anoniem zei

Hallo Geert,

Ik heb al heel wat in je boek gelezen, en ik heb er ook al veel aan gehad. Ik heb wel een vraag: je schrijft in het boek dat het belangrijk is dat je altijd iets eet na een training, maar ik heb nog nergens gelezen wat je dan bvb het beste eet? (Ik heb nog niet het hele boek uit, dus sorry als het er ergens instaat!) Het zal wel ergens iets zijn met eiwitten, maar kan jij me tips geven over dingen die ik kan eten na trainingen?

Alvast bedankt!

Geert Gitaar zei

Beste Loes: een banaan is ideaal !!!

(ik vind het tof dat ik veel positieve reacties krijg van mensen die iets aan het boek hebben, zowel via de blog als via personal messages.)