woensdag, november 01, 2006

Laatste post


... tenzij ik een internetkaffee binnenstap in NYC.

Tientallen wildvreemde mensen hebben gisteren op de boekenbeurs het beste toegewenst. Tientallen mails komen binnen met dezelfde boodschap. Mijn GSM bulkt uit van de SMS-jes. Aan morele steun zal het niet liggen. Thanks to all!

Het is vandaag geen gewone allerheiligen. Ik ben reeds bij flexibele Stijn geweest voor een massage en hij heeft met mij een toertje gelopen door het Liedekerkebos. Allemaal om te checken of alles snor zit en er kort op de bal moet gespeeld worden bij kwaaltjes. Het is een beetje (te) laat, maar ik zit zo in mekaar: we moeten er niet 100% maar 2000% voor gaan. Ik weet en voel dat ik NY pijn ga hebben. Maar er gaat een aardverschuiving moeten plaatsvinden om me tegen te houden. Ik duim. Voor mezelf. Dat mag en moet ook eens. Woeha.

Op deze allerheiligen-namiddag komt Canvas thuis filmen voor de 5de aflevering. De aflevering waarin ook de marathon van NY verwerkt zal worden. Die aflevering wordt uitgezonden op 12/11. Dat is ook de dag waarop ik in de Zevende Dag mag babbelen met Alain Coninx. Koen Fillet zit deze avond in de zetel van Frieda tijdens de Laatste Show.

Gisteren is het niet alleen druk geweest op de boekenbeurs, maar ook op de Finse piste in Galmaarden. Ring TV heeft me gefilmd, geinterviewd, en dat feest is morgen te zien op Ring TV terwijl wij met het Canvas team in de lucht hangen boven de oceaan.

De Sportieve Fijnproever zou vanaf dit weekend in de winkels te koop zijn, beweert Roularta. Ik heb het kleinood gisteren in première gezien op de beurs. Het mag er niet verkocht worden, omdat boeken reeds 2 weken in de winkels moeten liggen om op de boekenbeurs verkocht te mogen worden. 1 uitzondering voor ons: Ilse en ik gaan signeren op 9/11 tussen 17u en 22u, en dan mag het boek tijdelijk verkocht worden ter plaatse.

Copains, copines, ik ben weg ! Ciaokes!

28 opmerkingen:

Anoniem zei

Veel succes zondag !!! Ook voor de andere C. en C. deelnemers :)

Ik laat wel iets weten over dat andere "sport" event van zondagavond ;)

Anoniem zei

Het is alsof je op vleugeltjes leeft en schrijft...
Ik wens je in elk geval véél succes!!!

Jan Ottenbourg zei

Succes gewenst!
En wij zien elkaar dus te laatste zondag aan de meet.

Rafke Magic zei

allé, tot de 9e dan ;-)
oefent in NYC uw polsspieren maar... want ge gaat serieus wa handtekeningen moeten uitdelen :-)

Stoffel zei

Succes!!

filoe zei

tbeste toegewenst

filoe, marieke, torre en falke

ps. hopelijk geen problemen om USA binnen te raken (remember Boston 1996) (iets met een Freddy Horion look-a-like foto)
ps. tot sms op zondagavond
ps. als je de organisatoren van de marathon tegen het lijf loopt bedank ze dan voor het toffe mailtje en de uitnodiging om bij te zitten aan het Finishing Line Banket maar tzal voor nen anderen keer zijn
ps. zondag FC Galmaarden tegen Pamel (staan den eersten) (zal voor je meeroepen)
ps. groetjes aan Nana, want eigenlijk is dit ook een beetje hare marathon, hebben ze eigenlijk eens "gemeten" hoeveel meter zij afgelopen jaar voor jou moest lopen?? om van hare hartslagmeter maar te zwijgen.
ps. in ieder geval tot op het etentje op den 11den, hopelijk ben je tegen dan al gerecupereerd en zie je der niet uit als een oud-strijder

ps. al dienen zever gewoon om jullie allemaal (lopers en echtgenote(s)(n), Canvas-ploeg, trainers, diëtiste, dokters, psychologen, kinesisten, demon, cameramannen, organisator van NYC marathon,signaalgevers, lintjesophoudersaandefinishmensen) het allerbeste toe te wensen op zondag, en vooral: loop een gezonde marathon!!!

Anoniem zei

Veel succes en we volgen jouw avonturen zeker verder op!!

Anoniem zei

veel succes geert. Een blessure-vrije wedstrijd gewenst !

Anoniem zei

Geert,
Super veel succes gewenst...opgeven staat niet in je woordenboek, dus ik veronderstel dat we binnenkort gaan kunnen toasten op deze mega prestatie!!

Katrientje (van Cernum)

Anoniem zei

Succes. Ik zal duimen.

Anoniem zei

Gitaar,

Lap, te laat om je succes te wensen voor je supermarathon in NY. Ik zat de voorbije week in de vlaamse ardennen, waar ik 4 marathons wandelde op 4 dagen, een zot plan waar ik nu de gevolgen van draag: ontsteking in mijn achillespezen. Waarschijnlijk door een slechte schoenkeuze en mijn rugzak van 19kg. Eindelijk kan ik die tube Voltaren Emulgel nog eens uit de kast halen :-).

Bon, als ge dit toch nog zou lezen: focussen, u niet laten afleiden tijdens de marathon, laat die kuskes naar de camera's zoals tijdens de 20km achterwege en concentreer u op slechts 1 doel: de finish! Aan uw doorzettingsvermogen zal het niet liggen! Gaan Gitaar!

Groetjens,
Herman

PS: dat boek met Ilse: is dat een kookboek met gerechten voor sporters, of is dat een roman?

Stijn zei

Seconden, minuten en uren tikken weg... Nog even en dan weerklinkt dat langverwachte startschot. En vanaf dat moment loopt de klok niet langer af maar op. Hoeveel uren, minuten en seconden zal hij erover doen om die finish te bereiken? Dat is de enige vraag die we ons moeten stellen, want het uitlopen zal hij, geen mens die daar aan durft te twijfelen.

Kom op, Geert! Just do it. En de sponsor is weer content, zie...

Anoniem zei

Zie de meest recente beelden quasi onmiddellijk online via de fotograaf van dienst: http://photographerbrodelet.blogspot.com/

Net beelden van de Geert die uit het hotel richting bus stapt. Het circus is nu echt begonnen.

Yeah,

Koen

Anoniem zei

PROFICIAT GEERT!
wat een prachtprestatie!!!!

Bert zei

Proficat Geert, welldone. Knalprestatie!

Stijn zei

You did it! RESPECT! Wacht nu met ongeduld je wedstrijdverslag af.

Anoniem zei

Grandissimmo ! Echt, RESPECT !!
Adriano

Rafke Magic zei

Wow... chapeau, chief!!! AWESOME, dude!!!

Anoniem zei

thx voor het smske vannacht,

goe gedoen pee

op naar de spartathlon

tot zaterdag

filoe

Anoniem zei

Geert,

PROFICIAT! KNAPPE PRESTATIE !!!!

EEN KNALLER VAN FORMAAT NU NOG DE FLESSEN LATEN KNALLEN ....

Greetz

Gwen

Anoniem zei

en nu culinair genieten!

(maar ook gezond)

www.genietgezond.be

groetjes van Kathleen
(ook met loopschoenen)

En ik ga mijn chef-koks overhalen om zich samen met mij voor te bereiden op de 10 miles in Antwerp. Ze gaan het wel stilletjesaan opstarten: we beginnen met de 5 km...

filoe zei

man, man, man, net effe een paar commentaren op Koen Fillet zijnen blog gelezen, volgens mij zitten er daar een paar echt gefrustreerde mensen bij. Ik dacht effe eraan om op zijnen blog te reageren op die mensen maar ik denk dat ze dat te graag zouden hebben. Bij deze, Koen, als je dit leest wil ik je een hart onder de riem steken en ik kijk uit naar het moment dat de storm gaat liggen en we samen eens een duvelke drinken.
Filoe

Anoniem zei

Koen drinkt geen alcohol, liet gitaar me enige tijd geleden weten!

Geert Gitaar zei

Gitaar heeft zopas alle posts op de blogs gelezen... Koen verdient dat niet! Er zijn een bangelijk aantal zieke mensen op zijn blog actief. Ik kruip nu op het vliegmachien, tot morgenochtend, in Zaventem, alwaar de Rode Loper het met ons eindelijk eens gaat hebben over de marathon!

Werner zei

Dikke proficiat Geert!
En wat denk je, is dit voor herhaling vatbaar?
Ik heb mijn eerste marathon gelopen op 30/09 en kijk alvast uit naar de volgende (2007).
Geniet nog van je prestatie en "keep on running"!

Geert Gitaar zei

het doet nog efkes teveel pijn, Werner ...

Anoniem zei

Etentje bij mijn ouders ...lekker! Tot ineens Dana Winner op TV ("De rode loper"). Ineens smaakte het al minder. En dan een rare smoel op TV die me mijn complete eetlust beneemt.

Dank U Geertjen, dat ge aan mijne regime denkt! ;-)

Jochen (ge weet wel; dienen anderen SAP zot van bij Cronos)

Geert Gitaar zei

ha jochen, man! leef je nog ? en zoja: tegen welk tempo?