woensdag, november 08, 2006

Kan het niet langer laten

"Denk ook aan je ouders, je echtgenote en je kinderen. Wil je dat die kinderen heel hun leven met de vinger worden gewezen voor de zwaarwichtige feiten van hun papa, gepleegd in het najaar van 2006?", raaskalt een rund met het verstand van een mier op de blog van Koen, nadat talrijke andere nietsnutten het op een platvloerse manier over uiterlijk, werk, tribunaaldreiging en andere dingen meenden te moeten hebben. Luidop. Liefst diepkwetsend. Alsof ze dachten dat hun mening gevraagd werd, laat staan interessant bevonden werd.


Zijn we hier verdomme over Dutroux bezig of over Koen Fillet die brute pech heeft en de marathon niet kan lopen omdat hij gekwetst is? Kokhalzend van walging lees ik sommige commentaren. Wat een mooie mediawereld is dit toch, bedenk ik dan. Iemand doet zijn best om een logische geheimhouding rond een programmareeks te vrijwaren, en krijgt nadien het deksel op de neus. Terwijl hij enkel zijn best heeft gedaan om die confidentialiteit te bewaren en de spanning niet uit de reeks te halen, want meer dan de helft van de kijkers is aan de buis gekluisterd voor Koen, niet voor Geert Gitaar of zijn niet langer onsportieve companen. Dat dit zo uitgemolken wordt op een schandelijke manier tart elke verbeelding. Er is momenteel duidelijk een gebrek aan sterkere, meer sensationele verhalen. Een VISA-schandaal, een minister die het met zijn chauffeur doet, of een fabriek die gesloten wordt zonder de communicatieprocedures te volgen.

Wat voor een arm en gefrustreerd deeltje van onze bevolking is hier aan het werk, zeg? Met deze post heb ik me niet sympathiek gemaakt bij dat groepje schurft. Maar bij een veel, véél groter deel van de Marathonkijkers hoor ik nu reeds een "oef, goed dat je het zo zegt, Gitaar!". Zeg het nu aub ook op mijn comments. Niet voor mij. Voor Koen.

68 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik begrijp en deel je reactie voor bijna 100% maar ik denk dat je de post toch best editeert voor het op deze fijne blog ook uit de hand gaat lopen...

Mike zei

Lap der op. Wat een zanikkers. Die zijn jaloers op jullie prachtprestatie. Blijven lopen, bloggen en genieten van het leven. Succes met Cernum.

Bruno zei

Dat al die klagers en reclameerders dan maar zelf eens proberen om de 20K van Brussel of de Marathon van NY te lopen !
Ik durf wedden dat ze allerhande excuses zouden vinden als ze zelf een beetje kniepijn hebben

Anoniem zei

Beste Geert,

Je hebt gelijk. Ik heb ook met zeer grote verbazing een aantal commentaren gelezen. Mensen die zo iets schrijven, zijn gewoon ziek.
Ik had wel uit de blog van Koen al lang door dat hij niet zou kunnen lopen.
Maar goed: dat sommige mensen zich een beetje bij de neus genomen voelen, kan ik me wel voorstellen. Maar deze berg aan waardeloze reacties, blaast dit wel buiten alle proporties op. Ook de commentaar in sommige kranten. Maar we weten allemaal dat sommige kranten de zaken het liefst zoveel mogelijk opblazen. Dat trekt een bepaald soort publiek aan.

Anoniem zei

Mot zeg. Goed geschreven, zoals altijd. Ik kijk uit naar jouw boeken.

Bert zei

Geert, 100% gelijk man!
Maar ja, in de IK-maatschappij is het gemakkelijk omwille van afgunst, jaloezie en onkunde iemand af te breken.
Daarvoor hoef je ook niet na te denken of hoef je geen moeite te doen hé.

Om de weg die wél is afgelegd, de inspanningen en opofferingen die wél geleverd zijn, daarvoor en daarover dien je wél na te denken.

Niemand doet daar toch om of veinst een blessure?
Jammer voor jullie hele (en mooie) groep, 'k denk ook van 'dat ze 't zich niet teveel aantrekken' maar toch,
't is laf en zéér laag bij de grond hoe de 'mensen' zich heden ten dage uitdrukken en roepen zonder eerst de hand in eigen boezem te steken. 'the easy way'.

Kop op, trek jullie op aan de fijne momenten, de geleverde prestaties en inspanningen, de geleverde liters zweet (en brrr.... bloed), de tijd en opofferingen.
Op zo'n manier evolueren naar een ander, een bewuster en 'mooier' mens; daarvoor heb je Karakter nodig!
Een dikke proficiat voor jullie allen!

Wat mochten er zes, stuk voor stuk unieke personen uitgelopen hebben?
Dan was het waarschijnlijk té gemakkelijk, té goed, vanzelfsprekend, want goede begeleiding en noem maar op.
We spreken over mensen en niet over machines... pff, 'k vrees dat het nooit goed zal zijn.

Veel sterkte voor jullie allen, het treft vele personen. Geloof gerust dat er ook nog een heleboel mensen zijn die wél dat beetje verstand en respect hebben; daarom getuigen ze het nog niet.

Anoniem zei

Afgunst is een soort van lof!
Afgunst staat gelijk aan toegeven dat je je minder voelt!

Anoniem zei

"De aanleiding van woede is vaak veel minder erg dan haar gevolgen"

Stefaan Brodelet zei

http://photographerbrodelet.blogspot.com

Zoals jullie weten zeg ik het steeds via foto's.

Koen, Joke, Sylvie, Kristine, Frank, Geert, alle running mates Canvas Team, proficitiat. Voor de rest gene zever.

Anoniem zei

bende zeikers, die commentaarlijken.

Anoniem zei

Het is gemakkelijk genoeg om kwaad te worden.Maar kwaad worden op de juiste persoon, in de juiste mate, op de juiste tijd, om de juiste reden en op de juiste manier, dat is niet makkelijk.

Werner zei

Hey Geert,

Deze lichtzinnige mensen zijn absoluut geen bloggers of lopers. Dit is uit de hand gelopen na het publiceren van de link naar koen zijn blog op enkele websites van kranten en van welbepaalde politieke partij. Hebben die onnozelaars gedacht om Koen via deze weg gedacht wat persoonlijker te kunnen treffen? Ik weet het niet. Ik vermoed dat dit maar om een aantal personen gaat die onder verschillende namen berichten posten. Hoe laag moet je gevallen zijn om iemand zijn vrouw en kinderen er zelfs bij te betrekken. Ik heb al héél veel gezien op het World Wide Web, maar dit tart alle verbeelding.

Ik ben zelf vader van 2 kindjes en ben hier werkelijk door geschokt!

Werner

Anoniem zei

Ik deel je mening maar hoe meer weerwerk je biedt hoe meer je het 'probleem' in de aandacht brengt...Ik heb vandaag een aantal mensen gesproken en als je het over 'marathon' hebt dan wordt er over de prestatie en de tegenslag gesproken...laten we ons niet teveel opjutten?

Anoniem zei

Het programma 'Marathon' is een verdienstelijke poging om wetenschappen op een aantrekkelijke manier dichter bij de mensen te brengen. Het zou jammer zijn mocht deze 'rel'de geloofwaardigheid van dit programma in het gedrang brengen.

Anoniem zei

Volledig mee eens! Het is een spijtige zaak dat Koen problemen heeft met zijn knie, en daar bovenop nog een bende belachelijke commentaren te slikken krijgt. Proficiat aan allen die zich sportief bezig houden (met lopen of anderszins!).

Anoniem zei

Ik denk dat alles in deze discussie reeds honderd keer geschreven is. Ik ga hier echt geen energie insteken. Laten we het erop houden dat ik het leuk vond om Koen's blog te volgens, ook die jouw was plezant. Ik hoop dat ze blijven bestaan. De uitzendingen waren aangenaam om naar te kijken.
Wat wil een mens nog meer?
Proficiat aan iedereen die deelnam aan het programma en ik hoop dat iedereen min of meer sportief blijft. (Misschien iets minder intensief.)

David Van Baelen

Anoniem zei

Groot gelijk Gitaar!

Anoniem zei

Respect!
L.

Geert Gitaar zei

Knap, jullie reacties! Meer van dat, aub!!!!!!

Anoniem zei

goed gezegd Geert!!!

Anoniem zei

Aan alle deelnemers,Proficiat en respect!!!
Aan de mensen die verantwoordelijk zijn voor deze lastercampagne:GET A LIFE!!

Els

Anoniem zei

Heel juist !
Ik zou het niet beter kunnen zeggen

Anoniem zei

Volledig mee eens!

Anoniem zei

goed dat je het zegt Geert!!

Anoniem zei

hear, hear!!

Stijn zei

Geert,
Ook ik heb me mateloos geërgerd aan al de fuzz rond "de zaak Fillet". Men vond het zelfs nodig om hieraan aandacht te besteden in Ter Zake én Morgen Beter. Allez nu, hoe groot willen ze dit nu opblazen? En dan heeft men het over de deontologie van de journalist en van die zware uitspraken... Ik snap het niet. Wat heeft Koen in godsnaam nu fundamenteel fout gedaan? Ja, hij heeft iets verzwegen, omdat hij daar contractueel toe verbonden was. So what?!
Moest Hilde De Baerdemaeker dan ook meteen verklappen wie Wit Down Under zou winnen toen men haar over het programma interviewde? Verwachten we Roos Van Acker ons ook meteen gewoon verteld wie Peking Express zal winnen voordat de uitzendingen zelfs beginnen?
Het gaat hier gewoon over leuke televisie (én informatief en knap gemaakt ook nog). Give me a break.

En tenslotte, wat die hatelijke comments op Koen's blog betreft; stelletje losers! Get a life!

Anoniem zei

volledig mee eens!
Wat mij voornamelijk stoort is dat ze SANCTIES eisen! Waarom?! Wie zijn die losers!?

Anoniem zei

Geert,

ge hebt de nagel plat op zijn gat geklopt.
En zoals ge zelf zegt "Goed dat je het zo zegt, Gitaar!"

Voor ik het vergeet proficiat en nog veel succes hé bende.

Anoniem zei

Geert,

Nogmaals gefeliciteerd met je prestatie en doorzettingsvermogen.
Jij weet als geen ander wat afzien is. Zelfs jij hebt door kwetsuren tot op het laatste moment in twijfel geweest over al dan niet kunnen/mogen deelnemen aan de marathon en kijk je hebt hem uitgelopen!
Proficiat , you did it!!! Respect had je al!
Jij had net dat tikkeltje meer geluk dan Koen om niet te moeten afhaken door kwetsuren.
Ik vind de lasterpraktijken helemaal onverdiend en betuigt van geen respect en waardering van alle mensen die bij het project betrokken zijn.
Vraag me zelfs af of ze weten waarover ze het hebben???? Waarom maken ze van Koen een "hot" item? Is het omdat hij beetje bekend is in Vlaanderen? Waarom geen troostende woorden naar Koen en Kristien? Zij zijn als enige door kwetsuren (wat toch het risico is en eigen is aan sport) geteisterd...
Komaan trek jullie niets aan van dit schorrie morrie en geniet van jullie prestaties , alle ZES !!!!
Greetz

Gwen

Anoniem zei

Ik herhaal mijn commentaar op de blog van Koen, wie een beetje gezond verstand heeft en tussen de regels kan lezen wist dat de marathon lopen zo goed als uitgesloten was voor Koen. Dat gezien zijn fysieke beperkingen hij toch een mooi parcours heeft afgelegd is het bijzonderste. Dit geldt ook voor de 5 anderen die al dan niet geslaagd zijn. De belangrijkste les van dit project is dat regelmatig sporten gezond is en dat excessen zoals marathons lopen of een eenmalig voetbalwedstrijdje spelen na jarenlang niets doen NIET gezond is.
Wat ik persoonlijk erger vond is dat Koen fier was dat hij nooit meer aan sport had gedaan :" van het moment dat er op school geen punten meer mee te verdienen waren", meer dan al die heisa of hij al dan niet heeft gelogen. Chapeau aan iedereen die hier aan heeft meegewerkt/meegelopen.

Anoniem zei

inderdaad geheel de zaak rond Koen Fillet is volledig opgebelazen. ik heb mij zelf afgevraagd waar het gezond verstand van Vlaanderen naar toe is om ons druk te maken over dergelijke zaken. Bedoeling van het programma was toch om aangename TV te brengen en ik vind dat men daar zeer goed in geslaagd is. Via deze wil ik iedereen feliciteren met hun prestatie en Koen veel beterschap wensen.

Anoniem zei

Zoals Maimonides al zei in de 12de Eeuw: "Onwetendheid is de bron van alle kwaad! ". Je kan alle problemen herleiden tot een gebrek aan kennis, een gebrek aan wetenschap. Maar ja, leg dat maar eens uit aan die Damen und Herren.

Een marathon (proberen te) lopen is een prachtprestatie. Zelf je engageren voor een dergelijk project is al een prestatie op zich, en dan het deksel op de neus krijgen. Jammer.

Alle 6 verdienen respect.

MS

Stoffel zei

groot gelijk geert!

En hoe was het nu voor jou geweest in NY? proficiat met het halen van de eindmeet!

grtz
kd

Anoniem zei

Dit is mijn 2de comment op jouw blog en deze van Koen,De eerste was om jullie succes te wensen en te bedanken omdat ik dankzij jullie nu 10 kg lichter weeg en 15 km loop,
Deze is er een om jullie een hart onder de riem te steken en misschien de kleine raad van, doe verder met de blog op jullie niveau en loop niet in de val........
groeten martin el belga

Anoniem zei

Beste Koen,

dit heb je absoluut niet verdiend (ik kan het weten). Ik heb je leren kennen als een zeer gedreven man die veel energie heeft gestopt in zijn loop- en vermagerproject.Niet alleen jij maar ook je familie. Het feit dat je enkel en alleen door je lichaamsbouw werd gedwongen om forfait te geven is al erg genoeg. Mensen stop AUB met die vernietigende commentaar, koen heeft dit niet verdiend. Voor mij was het alvast prettig om je te leren kennen en ik hoop dat we nog wat kunnen kletsen zonder het over kcal en zo te hebben.
Liefs,

Ilse (de marathondiëtiste)

Anoniem zei

Bij Koen heb ik niet gereageerd, maar ik kan het ook niet laten... Waar zijn ze in godsnaam mee bezig? Hebben ze niks anders te doen? Zijn er geen belangrijkere zaken om die "woede" af te reageren en misschien meteen op een positieve manier te draaien. Ik luisterde al naar Wilde Geruchten en de voorgangers van dit programma, las (en lees) met veel plezier de blog van Koen, ben een tijdje geleden daardoor ook hier terecht gekomen en ik ga me nu echt niet laten wegjagen door een zootje ongeregeld dat niets anders te doen heeft dan met s*** gooien. Marathonlopers en sympathieke bloggers (al dan niet verenigd in één persoon) doe gewoon voort! Heel veel succes! Groetjes, Wouter

Anoniem zei

Oef, goed dat je het zo zegt, Gitaar.

Na het lezen van koen's blog begon ik al schrik te krijgen. Wat heeft hij eigenlijk misdaan?

Geert en welgemeende proficiat met je prestatie en natuurlijk ook aan de andere marathonlopers!!
Christel

Dave Vervenne zei

Dikke proficiat Geert (en uiteraard aan alle andere - Cernum & Canvas - Belgische deelnemers)

Niet druk maken over die gigantische bende AZIJNPISSERS die debiele ongenuanceerde commentaren blijkbaar belangrijker achten dan uitzonderlijke prestaties.

Dankzij David "Letman", andere "positief-ingestelde" bloggers en het programma "Marathon":

1) ben ik na een stilstand van 15 jaar terug beginnen lopen
2) volg ik na een paar teleurstellende schema's het voor mij zeer nuttige beginnersschema in coach Paul's loopboek
3) Ben ik reeds 5 kg vermagerd!
4) Neem ik in 2008 deel aan een marathon (indien ik er klaar voor ben uiteraard)

Greetz

Anoniem zei

Belachelijk waar mensen zich mee bezighouden. Er zijn talloze programma's waarvan een aantal mensen de winnaar al kennen en er niet mee voor de dag mogen komen, omdat dit het programma zou schaden.
De deelnemers van Martathon hebben een contract met zwijgplicht moeten ondertekenen. Logisch dat ze dan ook zwijgen, me dunkt.

Ik volg ook de blog van Koen en het is echt weerzinwekkend hoe sommige mensen reageren. Ik dacht dat er geen domme mensen bestonden; dat ze gewoon door minder kansen te krijgen, ook minder verstandig waren. Maar nu ik die commentaren zo lees... er bestaan toch oerdomme mensen...

Nog een puntje: door Marathon heb ik besloten om te beginnen lopen. Sinds het middelbaar heb ik geen sport meer gedaan en na jullie programma te zien, heb ik de podcast Start-to-run gedownload om stap voor stap mijn conditie te verbeteren. Niet met de bedoeling om een marathon te lopen, gewoon om gezonder door het leven te gaan.
Jullie mogen een iets sportiever iemand op jullie conto schrijven!

Nog een dikke proficiat voor de deelnemers aan de marathon en aan de makers van het programma!

Katrijn Steenssens

Anoniem zei

VRIENDEN, met veel plezier lees ik de comments en steunbetuigingen aan het adres van Koen en het Marathonteam. Het contrast met de scheldtirades op Koen zijn blog is groot!!!!!
Blijf verder posten want geen mens(BV of onbekende vlaming) verdient dergelijke scheldtirades en bedreigingen!!!!

Rafke Magic zei

@Katrijn: nog ni naar Beauty & the nerds gekeken? Er bestaan nog hééééél lompe mensen :-)

@Canvas runners: respect 4 ever!!!

Martin zei

Al die mensen diep geschokt! Waarover? Niet over die 24 Palestijnen die aan flarden zijn geschoten, niet over die 30.000 kinderen die ELKE DAG aan honger en gebrek aan zorgen sterven, niet over de daklozen die we elke dag in de stations zien rondhangen, niet over jongeren die verhakkeld uit hun wagen worden gehaald,...Neen niet over dit alles. Maar over leugens in een triviaal TV-optreden. SO WHAT! ET ALORS!

Anoniem zei

Waarom zijn vele mensen dom? Omdat het veilig is om met veel te zijn!
Freek de Jonge

Anoniem zei

het gekke is dat heel deze hetse kan veroorzaakt zijn door één of twee negatievelingen met een overschot aan tijd en chagrijn...in ieder geval proficiat met je prestatie, en als hierdoor een handjevol kijkers sportieve kriebels krjgen is het opzet geslaagd!

Anoniem zei

Denken, is zo buitengewoon vermoeiend dat velen de voorkeur geven aan oordelen.

David aka Letman zei

Je mening neerschrijven is ok maar wat sommige zielige commentaarschrijvers op de blog van Koen doen dat is pas echt erover. Die mensen zij echt arm, ze hebben zelfs geen waarden en moraal...

Anoniem zei

Vooroordelen zijn de schimmel van de geest. Men vindt ze alleen daar waar het licht niet komt!
T.Dufour

Anoniem zei

Geert, ik lees jouw blog voor het eerst, die van Koen volg ik al langer. Ik hoor Koen graag bezig op de radio en geniet ook van zijn schrijfstijl. Mensen die een marathon lopen verdienen sowieso respect (ik heb er zelf ook al 3 in de benen ;-)...)
Ik begrijp ook niet waarom enkele individuen(want ik denk idd dat het er maar een paar zijn, die anoniem of onder andere namen posten) het nodig vinden zich zo kwetsend uit te laten, zelfs straf te eisen. Domme, jaloerse, gemene, zielige persoontjes zijn het.
Proficiat met jullie prestaties! Hopelijk kan Koen die smerige aanvallen wat relativeren en blijft hij bloggen. Ik kijk uit naar jullie boeken! Groeten, Hilde

Anoniem zei

Geweldige repliek. Recht uit het hart! Precies mijn stijl. Bewijs is eens temeer geleverd, vierkante-millimeter zeikers zijn er dus overal. Gaat er vooral om om ze ongenadig hart op hunne kloten te geven. Geert, proficiat! You're the man! Eigenlijk, en dat gaat wellicht tever, moeten ze van Koen afblijven, moordvent!

Anoniem zei

ABSOLUUT VOLKOMEN GELIJK GEERT !!!

Anoniem zei

Ik vermoed ook dat al die kritikasters op Koens blog wellicht één en dezelfde verziekte persoon met verschillende valse namen is, die Koen constant terroriseert met nonsens en gore troep, ontsproten uit een infantiel en gefrustreerd brein.
Koen zou beter zijn blog een tijdje van alle reakties afsluiten, het zal dan wel vanzelf koelen zonder blazen.
Ik kan me niet inbeelden dat die idioot zo veel tijd en goesting zal blijven hebben om dergelijke nonsens te produceren.

Anoniem zei

Hey Geert,

Eerst en vooral proficiat met de prestatie, schitterend gedaan! Wat de hetze rond Koen betreft, tja, sommige mensen krijgen alleen maar aandacht als ze op iemand zijn kop kunnen zitten. Zoals ik al zei op de blog van Koen, dat ze godv****mme nen hond kopen als ze aandacht willen. Dat beest ziet hen nog graag als ze er op slagen. Maar ja, nu weten we dat dommeriken ook comments kunnen achterlaten op blogs, de wonderen der techniek zijn de wereld nog niet uit ;-)

Ian webredacteurke

Anoniem zei

Vaak is het zo dat mensen die 'zeggen wat ze denken', juist niet hebben nagedacht over wat ze zeggen.
T.G. van Thienen

Anoniem zei

om iemand te citeren : "oef, goed dat je het zo zegt, Gitaar!"

Die infantiliteit op Koen's blog tart inderdaad alle grenzen.

Een spijtig genoeg prachtig voorbeeld van de zuurtegraad van onze maatschappij. Een zuurtegraad die beetje bij beetje overal door alle spleetjes aan het binnendringen is. Ikke ikke ikke, en de rest kan stikken.

Rechts extremisme, Islamitisch extremisme, Groen extremisme...


O tempora O mores...

Arm Vlaanderen.

Anoniem zei

"Domheid en traagheid, hoogmoed en haat doen de samenleving wankelen."
A. Gans

Anoniem zei

He naamgenoot,

groot gelijk, man!
Ikzelf ben ook vorig jaar september begonnen met lopen, dus ik kan me min of meer voorstellen hoe "deftig" jullie getraind hebben. Voor de prestatie die jullie (zonder uitzondering alle zes) hebben geleverd: hoedje af, proficiat!

En wie weet lopen we ooit samen nog eens in een marathon? (als je blessureleed geleden is)

Anoniem zei

Deze heisa overschaduwt jullie beider prestatie neergezet tijdens afgelopen jaar. Wat jammer dat dit de teneur is van België bij jullie thuiskomst.

Dus!

Koen, ik zie nog een marathonloper in jou!
En Geert, gij zijt enorm gedreven, en het is je dan ook nu gelukt!

Voor mij is het duidelijk dat Canvas zich geen attitude wist met jullie blogs.

Geert, ik heb je blog kunnen lezen van in het eerste prille uur. Canvas had dit nooit mogen afblokken. Uiteindelijk is het blogpubliek vele malen kleiner dan het kijkerspubliek voor Marathon!

Koen, ge hebt blijkbaar de Marathon en Laatste Show kijkers te grazen genomen, maar je mag het van mij weten: niet de Bloglezers van het eerste uur.

Coach Paul zei

Gitaar,

ik had het niet beter kunnen zeggen!! Schitterend!

de Coach

Anoniem zei

Nen hele dikke proficiat nog eens, ook aan de andere lopers van canvas!
Fantastische prestatie.
Ik hoop dat Koen zich niet laat doen, en dat hij het zich niet te veel aantrekt.

Anoniem zei

Jaloersheid blijkt weeral eens te meer een lelijk beest te zijn ...

Anoniem zei

Eerst en vooral een dikke proficiat aan de canvas marathonlopers.
Ik hoopte ergens te lezen hoe ze het verteerd hebben. Misschien zien we dat zondag in de uitzending.En verder sluit ik me aan bij de hoger geleverde commentaren.Die quote van Freek de Jonge ga ik onthouden. Ik heb zondagavond gereageerd op Koen zijn blog, dat ik zijn niet-deelname al lang vermoedde.Met stijgende verbazing en verontwaardiging las ik nadien de toevloed van denigrerende, kwetsende en onbeleefde commentaren. Dikwijls zat ik klaar met een reactie,die ik dan vlak voor plaatsing wiste.Voor elke verdediging komen 4 tegenaanvallen. Spreken is zilver en zwijgen is goud. Laten overwaaien. Negeren. Maar langs deze weg(blog) wil ik mijn steun betuigen aan de belaagde Koen en zijn omgeving. Hopelijk blijft deze weblog gespaard van die anonieme dappere vuilspuiters.

Anoniem zei

Men kan zo dom zijn als men wil, als men de meerderheid meekrijgt, heeft men altijd gelijk.
Vloemans

Anoniem zei

Groot gelijk Geert!
ik herhaal wat ik reeds zegde op de blog van Koen: 't zijn bleiters.

Proficiat met jullie prestatie!

ik hoop dat jullie allemaal het plezier hebben gevonden in de sport, en dat jullie blijven bewegen. Op welke manier dan ook.

Erik

Anoniem zei

Een dikke proficiat voor u en het hele team. Ik heb genoten van het programma en zal het zondag zeker ook doen. Spijtig zal het de laatste keer zijn. Ik wens je in het verdere leven nog veel succes en nog veel loop plezier. Niet stoppen met lopen hé.Blijf sportief.

Anoniem zei

Beste Geert,

Gefeliciteerd met uw prestatie en dat van uw medespelers ook.
Ik vind wat jullie gedurende afgelopen jaar hebben gedaan (alle 6 inclusief coach) mega. Petje af voor wat jullie gepresteerd hebben.

Johan Van Holder

Anoniem zei

Allereerst ook van mijnentwege nen dikke proficiat.
Ik herhaal wat ik ook bij Koen schreef: ik sta verstomd bij het lezen van sommige commentaren: zoveel kleinzieligheid maakt 'ne mens moedeloos. Inderdaad Pieter: Arm Vlaanderen.
En ik ga morgen zonder fout nog eens kijken (en daarna misschien zelfs nog lopen!)

Anoniem zei

Beste allemaal,
Het doet goed om te zien dat er meer mensen met gezond verstand rond lopen dan anderen. De discussie is buiten de grenzen van het het 'incident' ontspoord. Koen verzweeg dat hij niet kon deelneme aan de Marathon wegens een kwetsuur. Als bekende van de zes lopers was hij de bekende kop om de promo te voeren voor het programma. Verder heeft het programma daar niets mee te maken. Inhoudelijk werden de gebeurtenissen van de voorbije maanden er chronologisch in verteld. Seffens zijn er tussen de galspuwers ook nog een paar die gaan beweren dat de aankomsten in Central Park getruceerd werden....

Anoniem zei

Aan alle marathon-lopers en vooral aan Koen: RESPECT.
Een tijd geleden leerde ik de blog van Koen kennen en heb ik deze op een avondje volledig doorgelezen. Ik hou van zijn schrijfstijl en over ijn meningen des dinges. Vooral doorgaan met bloggen iedereen en jullie niet laten ontmoedigen. Er zijn mensen die genieten van jullie verhalen/meningen.