donderdag, november 23, 2006

Exact 1 Jaar geledenHet zijn rare tijden. Terwijl Koen onder narcose een spannende operatie ondergaat, groeit bij mij het besef dat vandaag eveneens een verjaardag zou moeten gevierd worden. Een verjaardag die ik voor de allereerste keer kan vieren, omdat het voor het eerst een jaartje geleden is dat ik te horen kreeg dat ik geselecteerd werd voor Canvas Marathon. Ik herinner me het nog levendig. Ik heb er zelfs een hoofdstuk aan gewijd in "Marathon, van 0 tot 42", het boek dat binnen 2 weken in de winkels ligt.

Een jaar geleden heeft mijn leven een drastische, positieve wending genomen. 16 kilo lichter, 2000% meer energie, en verderleven zonder de constante schrik om dood te vallen omdat ik geen lichaamsbeweging heb... Allemaal te lezen vanaf pagina 150 tot 184! Binnenkort. Het manuscript is zopas volledig afgewerkt. Foto's gekozen. Alles naar de drukker gestuurd. Spannend.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Je hebt de groeten terug van Glenn, Leen en Sofie, nonkel Geert !
Jij bent fier op je believers, en wij in Halle hier, zijn fier op jou !

filoe zei

ben onlangs je 16 kilo eens tegengekomen, een paar ervan zijn van pure heimwee naar een bier,wijn,whiskydrinkend lijf bij mij gesprongen

bedankt hoor

de resterende kilo's zwerven nu ergens doelloos rond in galmaarden op zoek naar een goede gastheer, hopelijk kom ik ze niet te vlug tegen, maar als ik ze tegenkom zal ik ze met liefde bejegenen

filoe

Bruno zei

Happy Birthday to Canvas ...
Wie had gedacht dat men door zo'n tv zender kilootjes zou kunnen verliezen en energie bij zou krijgen. Normaal is dit omgekeerd.
Mijn 1ste verjaardag komt er eveneens binnen 2 weken aan. Nog 2 kg en ik zit eveneens bij die 16kg verschil
Lang leve Canvas

Geert Gitaar zei

ha bruno!
fijn te zien dat je doorgaat!!!

Anoniem zei

Hallo beste Geert,

Ik ben even een onwetende die niet weet over welk boek je het hebt. Van jouzelf? Ik heb interesse. Weet nl niet of dat hier in NL ook verkrijgbaar zal zijn. ISBN-nr wellicht zou uitkomst bieden?! Dank u!

Geert Gitaar zei

@Martin:

mijn antwoord komt in een nieuwe blogpost, straks!

Anoniem zei

Geert: Heel vriendelijk dank! Ik zie hem staan.