maandag, november 20, 2006

Chat SessieMorgen (dinsdag 21/11) ben ik te gast bij de webguru's van de VRT omdat ik een chatsessie verzorg. Ik kijk er naar uit. Ben benieuwd uit welke hoek de vragen zullen komen. Hier alvast een voorzet : ik heb van 't weekend gejogd, en na 2 km had ik weer pijn alsof ik op km 38 van de NYC Marathon zat ...

We willen jullie niet van het werk houden. Ik wil dat voor mezelf ook niet. Vandaar: afspraak om 12u!!!

13 opmerkingen:

Stijn zei

what did I told you, Geert??
en de fiets niet van stal gehaald?

Anoniem zei

Beste Geert,
Toen ik je op TV in NY zag lopen, wist ik dat het zeker niet om te lachen was: gij hebdegij afgezien, hé! En koppig, koppig dat dat is! Proficiat hoor, I like you!
Ik liep in 1992 dezelfde Marathon, 25 km te snel en 17 km pure miserie, krampen, pijn, tranen bij aankomst... Ach je weet wel: 1 x 20, dan nog ne keer (op het gemak) en dan die laatste 2 nog efkens erbij, kwestie van het publiek te groeten :-)))
Chapeau!

Anoniem zei

Zeer boeiende chatsessie !! Bedankt.
Heb je die Canvas-mannen kunnen overtuigen van de DVD-Box ??

Geert Gitaar zei

Ze zijn ernstig over die DVD box aan het nadenken.

Maar allee, geef toe : duizenden mensen hebben dat opgenomen op DVD recorder. Er moet dus wel een toegevoegde waarde bij de DVD Box zitten, en wat zou dat dan kunnen zijn ? Heb je tips ? Alles kan helpen om hen te overtuigen ;-)

Anoniem zei

Ja zég, jij bent me d'r eentje. Niet iedereen bezit een DVD recorder hoor !
Wat mij betreft als grote fan van Marathon : hoe meer footage, hoe beter. Wellicht zijn er heel wat interessante zaken niet uitgezonden wegens tijdsgebrek. Wel hier een kans. Ik las daarnet ook iets over een motiveringstoespraak van Marc Herremans (misschien werd deze ook opgenomen) ?

Anoniem zei

En niet iedereen heeft TV! Ben speciaal elke keer bij mijn vader gaan kijken, maar heb soms niet echt goed kunnen volgen (vader kon niet altijd even goed zwijgen:-))...

Geert Gitaar zei

@ anonymous : en ? gaf vader dan positieve commentaar ?

Anoniem zei

hij verklaart een mens zot om zo te lopen (hij vindt dat ik ook teveel loop) "je ziet wel al die blessures etc, kan niet gezond zijn!" terwijl hij minstens jouw omvang heeft als op die foto in jouw boek, die werd opgestuurd voor je deelname!
ben zelf extreem vermagerd (ondertussen 35 kg en onder strenge begeleiding - was echt wel nodig:-)) door aangepaste voeding en ja, veel (langzaam) lopen en ben ondertussen misschien wel een beetje verslaafd, maar je zegt het zelf: je voelt je zoveel beter en mentaal zoveel sterker, dat je er veel voorover hebt om het in te plannen! het wordt een (onmisbaar) deel van je leven!

Geert Gitaar zei

goe gezegd !!!!

Anoniem zei

Vond de chat sessie gisteren ook wel goed, heeft mij nieuwsgierig gemaakt naar het boek. Ben het gisteren dan ook nog gaan halen.
Proficiat, is reeds voor 3/4 "verslonden", is vlot geschreven en is niet zoals er al duizend en één boeken zijn met vage omschrijvingen, maar wel met concrete tips en voorbeelden. Die gerechten die er in staan van de chefs zijn nu niet direct mijn ding,maar heb wel al veel andere hanteerbare weetjes opgestoken.
Zoals bijv. het natrium gehalte van
water, drink makkelijk 3 l per dag, maar heb deze morgen gezien dat het water was voor een zoutarm dieet,dus heb zonet achter een ander merk geweest

Geert Gitaar zei

Awel, dat doet me nu plezier, zie! Ilse zal ook tevreden zijn!!!

Anoniem zei

Mijn exemplaar zal samen met Koen zijn boekske onder de Kerstboom te vinden zijn (hoop ik).

En Geert, "code kakken" is hetzelfde als programmeren maar dan de saaie versie ervan. ;o)

Anoniem zei

@ geert gitaar: Die DVD moet er komen! Jullie kunnen op de DVD, naast de afleveringen, extra beeldmateriaal (zoals trainingen, extra uitleg, een profiel coach Paul (laat hem eens medisch testen en vergelijk), grappige momenten waar het mis loopt,...)zetten of DVD en boek in een luxe editie samen uitbrengen (bv. voor de feestperiode om als cadeau te geven).