zondag, november 19, 2006

Betrapt !!!


Hoe betrapt moet je je voelen als het volgende scenario zich afspeelt:

Cernum. Doordeweekse, dus drukke namiddag naar het einde van de week toe. Ik passeer voor de desk van Sas. Die heeft steeds een potje snoep klaarstaan. Stout initiatief, heb ik dat steeds gevonden. Maar nu laat ik me vangen. Ik neem een Chokotoff uit Sas' snoepjesdoos. Onder het motto: 'ik loop het er vanavond wel af!' En ook : 'ik heb deze middag enkel soep gegeten, dus dit zal zo erg niet aantikken...'.

Mijn lot volgt : totaal onverwacht klopt Ilse Vaes aan, die aan de overkant woont. Ze wou me graag een Sportieve Fijnproever laten signeren voor een vriend. Ze is verrast dat ik er ben. Ik ben ook verrast dat zij er is. Dit was niet gepland, en zeker niet op het moment dat ik een chokotoff in mijn mond heb. Traditie wil dat ze me een kus geeft. Ook (choco)tof, he.

'Dag Ilse! Wat een verrassing jou hier te zien!'
'Ja, hey Geert. Helaba! Wat ben jij aan het smullen?'
'Euh...'

Zielig noodlot, he?

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Wauw Geert, wat zag je er fantastisch uit in deze aflevering!

Anoniem zei

ik hoop voor jou dat L of I van het vrouwelijk geslacht is, geert

maar : vrouw of man, hij of zij had gelijk.

Bert zei

Tja Geert,
hoeveel kCal zitten er in een chocotof en hoeveel in een Duvel (al dan niet afgeleverd op de Boekenbeurs)?

"Roomservice"

't Is nu toch echt geen doodzonde mag ik aannemen?
Hopelijk heb je toch nog genoten van de choco-tof?!

P_eter zei

Van pech gesproken, dat zijn van die situaties waar uitvluchten het alleen erger maken.

Una ChocoTof, dat zij die man die voor het vuurpeleton stond ook, niet?

Anoniem zei

Geweldig, zit hier een beetje in mezelf te gniffelen. Geestig dat dan weer wel :)

Anoniem zei

sjieke meneer gisteren !
cool, rustig, klasse.

wedden dat je een betere manager bent dan loper?

Anoniem zei

ik zie het zo voor me
Anna

Rafke Magic zei

hmmm... een Chocotof-kus... moet ik dringend eens uitproberen :-)