maandag, oktober 23, 2006

Rust ?


Het was vandaag rustdag, nadat ik van 't weekend in totaal 4 uur mijn fiets geteisterd had. Zo'n rustdag doet goed, hoewel ik het gevoel heb dat rusten niet echt meer aan de orde is, en er flink moet gewerkt (lees getraind) worden om het over 2 weken te halen in NYC. Het is slechts een gevoel. Een verkeerd gevoel. Er moet rust ingebouwd worden, en in de laatste week naar de marathon gaan we het zelfs helemaal rustig aan doen, om zodoende krachten te op te sparen.

Toch lijkt het me niet logisch. Ik heb al twee weken niet echt meer gelopen omdat ik mijn linkerbeen moet vrijwaren voor een spierscheur. Ik heb immers frequent kramp, voor een totaal ongekende reden, en mag dus niet doorgaan met joggen. Ik fiets, ik fiets veel, om mijn cardiovasculaire conditie te onderhouden.

Ik vraag me af wat het wordt in NYC... Hoeveel kilometer voordat de pijntjes omgezet worden in serieuze pijnen? Hoeveel kilometer vooraleer ik twijfel om door te gaan omdat alles te veel pijn doet? 10? 15? 20? 25? 30? 42?

2 opmerkingen:

Bert zei

42 Geert,
voor minder ga je niet

Fourty-two mate!

Rafke Magic zei

idd... you can do it!