maandag, oktober 23, 2006

Humo Bis

Op deze link stelt Humo een vraag over Geert zijn ontembaar entoesiasme, aan de specialist ter zake, KUL-prof Filip Boen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Flippe denkt dus dat jij geen normaal mens bent omdat je thuis een vrouw hebt die voor je kindjes zorgt?!Allee dan weet ik ook waarom ik zo nen toffe, liefgestoorde echtgenoot heb!
eljie

Anoniem zei

Dag Geert,

een licht verhoogde staat van 'arousal' en wat gepieker kan absoluut geen kwaad en is volledig te begrijpen gegeven de situatie, zolang het nu je dagdagelijks functioneren niet te veel hindert en je er niet in blijft steken. Om het op zijn Zens te zeggen: zolang je bij jezelf de stress kunt observeren als was je een buitenstaander, heb je ze onder controle, en kan je ze dus laten 'gaan'.

Wat de marathon zelf betreft, misschien kan het je geruststellen dat zo'n wedstrijdsituatie (en bijbehorende camera's) je, ongeacht van eventuele slaap- of andere problemen, zoveel extra adrenaline zal leveren (veel meer dan bij het rondjes draaien rond de Watersportbaan of een voetbalveld), dat er heel wat zal moeten gebeuren om je van de finish te houden. Geloof me, het zwaarste werk is eigenlijk achter de rug! Zonder ongelukken ben je er nu helemaal klaar voor, en de omstandigheden in New York zullen je daarbij helpen (gegeven dat je de hartslagregels van the boss opvolgt natuurlijk...)

Groeten,
Filip