dinsdag, oktober 17, 2006

Guinea Pig

Allerlei fijne communicaties bereiken me via mail en sms. Soms ook in levende lijve. Vandaag was het feest bij IMEC, want ik was gespot op TV door de hele IT bende. Woordspelingen zijn dan schering en inslag. Over het woord "loopbaanonderbreking" zijn meerdere marathon-theoriƫn gestart. Een bevriend headhunter-bassist (de kleine met grote muil van the Leading Zeroes voor de early blog fans) had het in een mail over "ongelooplijk!!!"...

Kan het dan nu even ernstig?

Ik ben rustig gaan fietsen, "op een klein verzet", zoals de grote coach vanuit zijn strandstoel op Hawai op sms gezet had. Ik heb geen pijn gevoeld in mijn bijna-spierscheur-kuit. Dat geeft me een beetje vertrouwen. Ook het feit dat ik geen pijn heb tijdens stappen of trappen oplopen is positief. Tiger Balm helpt precies. "Het" is wel nog een beetje drukgevoelig, maar reeds minder dan gisteren, en minder dan de dag daarvoor. Zou ik dan toch kunnen aan de start komen? Het raast constant door mijn hoofd. 's Morgens. 's Middags. 's Avonds. Tijdens de match RSCA - AC Milan. Ook als ik 's nachts wakker lig. Want ja, zo ver is 't gekomen! Help!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

van professionalisme gesproken...de coach mag fier zijn!

Geert Gitaar zei

de coach ligt ook wakker. echt!

Anoniem zei

misschien leuk om een neologismenrunnerswoordenboek te gaan schrijven...

Geert Gitaar zei

als mijn woeste ex-bassist dit leest, kunnen we ons aan een vergevorderde versie van dat lexicon verwachten binnen de kortste keren, Heidi ...

Stijn zei

Geert,
Don't worry. We krijgen je wel aan de start. Nog even geduld...
Je mag op je beide oren slapen. Rusten is ook trainen, vergeet dat niet! Dromen mag wel...

Anoniem zei

Een beetje off-topic maar ik heb het regelmatig voor dat de titels en/of posts op deze blog gedeeltelijk onzichtbaar worden. Meestal enkel de laatste nieuwe bijdrage overigens. Met wat gefoefel met de muis komt alles wel min of meer terug zichtbaar maar toch... Ik heb dit probleem al op enkele verschillende pc's gehad. Heeft nog iemand dit probleem en nog beter : een mogelijke remedie ?

Geert Gitaar zei

anonymous,
je bent niet de eerste die me dat zegt!
ik doe een oproep.
thanks.