woensdag, oktober 18, 2006

Grote oproep !

Ik dacht: met een foto van Mel heb ik direct de aandacht. Straks meer over Mel, nu eerst een vraag. Wie van jullie heeft soms last van het feit dat op deze blog de titels wegvallen? Als je er dan met je muis over beweegt, komen ze terug... Raar, maar meerdere bezoekers hebben me dat al gemeld. Heeft iemand tips? Zit er iets mis met mijn template? Is het omdat ik met mijn iMac en Safari werk in plaats van de traditionele PC met Internet Explorer?

En terug naar Mel, zie! Er mag immers ook eens iets moois op deze blog te zien zijn. Nah. Vandaag hebben we in Sint-Amands de laatste hand gelegd aan "Don't Walk, Just Run!" van Mellow Man. Mijn producersduo, Ron Reuman en Jo Francken, waren entoesiast aan het eind van de mix. Da's veelbelovend, want Ron en Jo echt tevree zien, is geen makkie. Die mannen zijn gewoon om met andere goden te werken dan aanstaande atleten (c)Fillet2006. Vermoedelijk maakt Mel veel goed. Hoho.

Ik heb minder pijn in mijn kuit dan gisteren, maar dat euvel is nog niet helemaal verdwenen. Zeer angstaanjagend, moet ik toegeven. Ben effe gaan fietsen met mijn jeugdige buurjongen, de Johny, en tijdens beklimmingen-op-klein-verzet voelde ik toch hier en daar een spier trekken, terwijl fietsen in feite bijlange niet zo belastend is als joggen.

Ben bang.

14 opmerkingen:

Stefaan Brodelet zei

Komt wel goed Geert.
Blijven in geloven.
jouw blog doet inderdaad raar maar in Internet explorer niet met Opera. Mijne kleine teen zegt "den template is niet geschikt voor IE.

Tot in NY en aan den arrive hé pee.

Anoniem zei

Ik zal een opname van het Requiem van John Rutter (dat we morgen op ons concert zingen) opzij leggen ... ... voor het geval ... ;;=)).
Als ge't overleeft, dan kunt ge ook wel bij ons in 't koor komen zingen:
Mannen heb je altijd tekort in een koor.

En BEROEMDE mannen, das pas goeie reclame.

En zingen kan iedereen leren. (Dixit John Liquari our great director
from New York.)

Vriendelijke groeten,

Luc Huysmans
De real and only.
Met muzikale ondersteuning van: www.liguori-makes-music.org

Bert zei

Op iMac & Firefox 'reageeert' uwe blog volkomen 'normaal'.

Nog geen vallende titels gezien!

Groeten en blijf je verzorgen hé.

David aka Letman zei

Ah, ik ben dus niet de enige met het probleem! Bij mij is het niet alleen de titel maar ook delen tekst, comments link etc die wegvallen. Het is steeds bij je laatste post dat dit voorkomt, de tekst 'in blok zetten' ofte markeren verhelpt het soms tijdelijk.... Al eens gekeken op de blogger help? Mijn systeemspecificaties ken je wel denk ik ;-)

Bert zei

Geert,

deze namiddag in Eeklo de Standaard Boekhandel gaan opzoeken speciaal voor jouw boek...

't Komt verdorie pas uit (eind) volgende maand, althans volgens de vriendelijke dame aldaar haar pc.

Hier vertelt men het anders:

De Sportieve Fijnproever

vanaf oktober in de boekhandel, een uitgave van Roularta/VAR.


Geert, help me man,
zonder handtekening van Ilse in dat boek mag ik niet meer binnen van Emilia.
Enige uitwijkmogelijkheid voor mij is Filoe, maar gezien het gerelateerd is aan de dame waarvan hij het bestaan in twijfel trekt... HELP!

Rafke Magic zei

'k heb dezelfde problemen vastgesteld als de Letman... eerst dacht ik dat het aan de pc van bij de klant lag (vrij oud toestelleke met Windows 2000 en Internet Explorer... weet niet welke versie), maar hier in de States heb ik er ook een klein beetje last van tijdens 't scrollen... wel opvallend veel minder (hier is 't Windows XP met Internet Explorer 6)
misschien toch operating system / browser gelinkt?
oh ja, voor ik het vergeet... knappe foto ;-)

Geert Gitaar zei

Dat klopt, Bewa, Roularta heeft een ietsiepietsie vertraging waardoor het boek niet op de boekenbeurs te koop zal zijn, maar slechts daarna.... Het zal wel publicitair te zien zijn op de boekenbeurs.

Anoniem zei

Het probleem is volgens mij zeker browser-gerelateerd want ik heb dit probleem op eender welke pc met Internet Explorer.

Met Firefox heb ik nooit of te nooit problemen. Als ik de titels en de laatste post wil lezen weet ik dus wat me te doen staat ;)

Misschien is dit nog een restant van de Canvas-censuurfilter ? :p

Anoniem zei

Geert,
blij te lezen dat het beter gaat met die kuit.De start lukt wel en met uw doorzettingsvermogen ook de finish!
Jammer dat we je niet op de boekenbeurs zullen treffen om te signeren!Dat zal hen bezoekers kosten!
Op de foto de betere versie van Axelle Red.Lang leve Mel!Eén ding is zeker aan haar reactie op de foto te zien houdt ze van de zingende gitaar.
Wat die problemen betreft: het valt inderdaad weg bij internet explorer.So guys get a mac!

Geert Gitaar zei

Dudes,
ik ga eens een andere template proberen.
probleem is dat dat een pak werk is om al die links (counter, links naar andere blogs, de countdown naar NY,...) terug te kopiëren...
Van 't weekend. Promised.

Anoniem zei

heb nooit iets verkeerd gemerkt aan je site... alles werkt hier prima

Rafke Magic zei

nu is 't een pak beter ;-)

Anoniem zei

Werk je met een pc of een mac, Heidi ?

Anoniem zei

Werk je met een pc of een mac, Heidi ?