woensdag, oktober 04, 2006

Gevaarlijk reisje


Amai, toen ik in het voorjaar besloot om aan mijn boeken te werken op een verlaten plaatsje, boekten we een trip naar Kent. In Canterbury wou Nadia persé de kathedraal bezoeken. Ben ik blij dat we dat niet gedaan hebben...

(verslagje uit de Standaard, bron vermelden voorkomt dat ik in 't gevang terecht kom)

LONDEN - De kathedraal van Canterbury, waar het anglicanisme is ontstaan, is in een ,,gevaarlijke'' bouwvallige staat. Stukken metselwerk vallen van de muren en een vijfde van de marmeren zuilen binnenin de kerk worden bijeengehouden door tape, zo schrijft de Britse pers woensdag.

6 opmerkingen:

David aka Letman zei

Tja, het gaat niet goed met de Kerk, op meerdere vlakken blijkbaar...

dejerre zei

afhankelijk van de tape natuurlijk ... indien hij uit de LIDL komt (20 + 2 rollen gratis) zou ik er geen voet meer binnenzetten.

Anoniem zei

@geert, heb je de morgen van gisteren gelezen? Er staat een artikel in waarin Ilse Vaes deskundig advies geeft over de menu van een topvoetbalclub.
Ciao

Geert Gitaar zei

Ja, Ilse had beter die gasten van Club Brugge dikke vette hamburgers laten eten, ja !

Anoniem zei

Ik sluit mij aan bij die uitspraak over de hamburgers.

Ik sluit mij echter niet aan bij die uitspraak over een "topvoetbalclub" moeha :p

Anoniem zei

@geert en Wim;
jullie hebben gelijk!In het land der blinden is eenoog koning :p
Ciao