dinsdag, oktober 10, 2006

filoe


Filoe heeft de connecties met Kim Gevaert ontdekt, en de Jerre en Joris hebben aangetoond dat sportief zijn ook in een kaffee mogelijk is. Filoe heeft zeer snel zijn CV spontaan doorgemaild. Zijn inzet en toewijding worden geillustreerd met bijgaande foto.

11 opmerkingen:

Anoniem zei

ah,teenslippers!de max!

Anoniem zei

opgepast heren! dragen van flipflops(teenslippers) verhoogt de kans op impotentie;-)
Geert H.

David aka Letman zei

Bij ons beter gekend als [tiejnsletse]

Anoniem zei

leuke foto!

Anoniem zei

ik wist niet dat Filoe een vrouw was!? de foto lijkt dit wel te bevestigen,haar gebalde uitspraken doen wel vermoeden dat het er eentje is met b... aan haar lijf!
Chris

Bert zei

Filoe is geen vrouw hoor!
Nog geen vrouwelijke trekjes ontdekt (geen borsten of gezaag door het achterover slaan van het nodige gerstenat... hoofdpijn de dag erna dat is echter een ander zaak)

the italian girl zei

@bewa;
vrouwen en zagen...waarom wordt dat altijd in 1 adem uitgesproken?!;-)

Rafke Magic zei

da zijn pertang wel vrouwepollekes op dieje foto zenne ;-)

filoe zei

tja rafke, ik heb de gewoonte om na de afwas steeds mijn poezelige handjes in te wrijven met nivea

ivm die teenslippers, ik zie het liefst die roze met pareltjes

alle gekheid op een stokje, ik zag vorige dinsdagavond (tijdens de training van de pingpong) effe een stukje van de trailer van het marathonprogram, en zie daar, wie verscheen heel kort op het scherm, onze allereigenste geert, ik zal het dan toch maar geloven dat hij geen maagringband liet spannen maar dat hij effectief beginnen lopen is (kan iemand me dat bevestigen, want anders zie ik hallucinaties en zinsbegoochelingen op teevee)

ivm dienen pingpong, vooraleer er denigrerende opmerkingen komen ivm deze prachtige sport, vergeet niet dat wij niet zo goed kunnen lopen maar dat zo'n celluloïde balletje hard kan aankomen

de avonturen van de Jaak en mezelf zijn trouwens te volgen op www.ttcgalmaarden.be, zie ook wedstrijdverslagen van A en B ploeg, tot zover de reclame voor één van de mooiste sporten die er bestaan, nà marathonlopen natuurlijk.


ik heb nog geen reactie ontvangen op mijn spontane sollicitatie bij Cernum, nochtans waren mijn eisen vrij miniem, bedrijfsfiets, eigen toilet, stekker op het toilet, opklapbaartafeltje in toilet, dagelijks twee rollen toiletpapier


grtz filoe

ps. @italian girl, da moet inderdaad gedaan zijn om vrouwen en gezaag in één adem te vernoemen, iedereen weet ondertussen toch al dat het twee synoniemen zijn
ps. sorry voor de vrouwonvriendelijke opmerking, word ik nu uit de partij gezet???

Anoniem zei

Voor "een man" kan je wel wat afleuteren.Ben je wel zeker van je stuk?
Chris

Geert Gitaar zei

ik geniet van de discussies. voilà!