donderdag, oktober 12, 2006

een teken van leven


Ja, ik leef nog, en ben blij dat mijn lezers in aantal toenemen. Elke dag. We staan nu kort bij een allereerste d-day: 15 oktober, eerste aflevering van Canvas Marathon, waarin ik o.a. een voetbalmatch van 'den FC' bijwoon. Van een sportieve start gesproken! Tweede d-day wordt 5 november. Dé marathon der marathons... Daar tussenin wordt het een hel: media-spanning gecombineerd met een niet aflatende stroom werk in mijn normale, echte leven bij Cernum en het gezin N/F/L&L.

Gedurende al die tijd ga ik jullie via deze blog op de hoogte houden!

Radio 2 gaat me 6 weken lang volgen en 's zondaags op de nationale radio interviewen in hun sportprogramma. Start: nu zondag, ook. Morgenochtend (vrijdagochtend) heb ik een interview met Dimitri Stuer, op Radio 2. Het wordt genieten van de ochtendfile, op een andere manier.

Tot blogs!

12 opmerkingen:

filoe zei

hoe laat op radio 2??

grtz
filoe

Geert Gitaar zei

7u moet ik op post zijn, 8u is 't gedaan, en ik krijg daar waarschijnlijk een handvol minuutjes ;-)

Rafke Magic zei

en, hoe was 't?

filoe zei

Geert belde me net op, twas iets met een gebakken eitje van Julien Vrebos, maar ik heb het ook niet gehoord (twee kindjes klaarmaken om naar school te gaan is niet echt bevorderlijk om gericht naar radioprogramma's te luisteren)

ps. iedereen een gelukkige vrijdag de dertiende toegewenst

Anoniem zei

Ik heb het vanmorgen gehoord. Koen F. mag beginnen oppassen want er is concurrentie op komst op het gebied van zwoele radiostemmen !
Ik denk wel dat Geert onder de indruk was van de situatie want ik hoorde hier en daar toch een lichte zenuw gieren door de keel wat we anders niet snel te horen krijgen.

Anoniem zei

Als iemand het wil beluisteren:

http://radio2.be/postprogrammapagina.cfm?programma=ochtendpost

Druk op Herbeluister Ochtendpost Vlaams-Brabant

en het begint rond 1u47.


En onze Geert is een zeer volgzame jongen. :-)

Groeten,
J

Anoniem zei

@JeroenR; bedankt voor de tip ;-)
@geert;
de foto's voor de sportieve fijnproever zijn prachtig!

Inderdaad, je hebt een aangename radiostem maar wat was er zo komisch aan die eitjes?

ciao
Els

the italian girl zei

geert, een dilemma...de eerste aflevering van Marathon start op hetzelfde tijdstip als "het eiland"...Waarom heb ik deze week de verkoper van belgacom tv afgewimpeld?;-)

Anoniem zei

ik zal zondag zeker kijken... ben benieuwd...

Geert Gitaar zei

schatten,
het Eiland is een herhaling. de DVD-box ligt allang in de winkel. De DVD van Canvas Marathon nog niet, dus ...

Geert Gitaar zei

wat was er grappig aan het omelet van Julien Vrebos : het wàs er ook daadwerkelijk! En ik heb het opgegeten tijdens het interview. No kidding.

maar het echt grappige was de situatie met Julien V.zélf vlak voor mijn interview: de man is werkelijk hilarisch als je'm in die studio ziet zitten, filosoferend over dat ei tegen Dimitri...

Anoniem zei

je reactie ivm het eiland interpreteer ik alsvolgt;
els, ik geef je de dvd-box van het eiland cadeau(ben op 18 oktober jarig, dus dat treft).;-)
Ciao,
Els