vrijdag, oktober 27, 2006

een mediaweek


't Is me nogal een mediaweek geweest. Het gaat met mij beter in de media dan op de Finse piste... Ik sta in Trends met Cernum, Data News met Cernum, en ... Woef met Lola! Verder ben ik gebeld door Ring TV. Ze komen een reportage filmen die op 2/11 op Ring TV komt. Mijn moeder haar verzamelwoede zal door de videorecorder van mijn vader moeten gekoeld worden. Allemaal voor het nageslacht. Want ach, we zijn mediagewijs al halfweg de Canvas Marathon-slag. Het zal nu snel voorbij zijn. Ik vermoed dat de naweeën van de marathon zullen te voelen zijn tot eind van het jaar, omdat er nog twee boeken op stapel liggen:

1) de Sportieve Fijnproever en
2) Van 0 tot 42.

1) heb ik geschreven met Ilse.
2) met Koen Fillet en Paul Vandenbosch.

1) komt uit op 31/10. Da's ook al heel binnenkort. Ik ben gevraagd voor signeersessie op de boekenbeurs op 9/11 tussen 17u en 20u. Ik ben daar een beetje bang voor, want ik ben geen BV, en wil daar niet zitten te zielogen zonder kopers voor mijn boek. Misschien komt Ilse langs om haar boek te laten signeren door mij. Hoho...

2) komt uit op 15/12. We moeten daar het belangrijkste hoofdstuk nog voor schrijven: de ervaring in de straten van Manhattan.

5 opmerkingen:

David aka Letman zei

Leg je alvast van beide een gesigneerd exemplaar opzij Geert?

Anoniem zei

Dé vraag die signerende auteurs op de BB het vaakst moeten beantwoorden is: waar is het toilet? Sterkte.

Anoniem zei

nu ben ik toch wel nieuwsgierig...

Rafke Magic zei

yes, eindelijk nog eens een extra motivatie om naar de boekenbeurs te gaan ;-)
let me know, when you'll be signing, ok?

Jan Ottenbourg zei

Hou zo maar een gesigneerd exemplaar (één van elk) aan de kant voor mij, voor onder mijne kerstboom in Tahiti!

Of anders kom ik da tussen 25 december en 7 januari bij u thuis oppikken... Tenzij jullie tot in Tienen komen dan? Nog beter!