maandag, oktober 09, 2006

dekselse Jeroen

Een nieuwe standaard wallpaper voor Windows 2018, denk u? Neenee, read on, 't is immers véél erger...

Volgende vrijdag, ja vrijdag de dertiende, vindt een persconferentie plaats waarin Cernum niet enkel als consultancy-bedrijf wordt voorgesteld, maar tevens als thuishaven van een aantal sportievelingen. Sport heeft een bijzonder frisse wind door het bedrijf laten waaien, en er heerst een soort "yes!"-gevoel als we met een groep of individueel een prestatie kunnen voorbereiden, uitvoeren, en... erover nakeuvelen, al dan niet via blogs.

Ik vroeg aan onze 70 Cernum employees (wereldberoemd als "de believers" lang voor een programma op de VRT gewag maakte van plagiaatgewijze benaming van een stel inmates) of ze zoveel mogelijk beeldmateriaal wilden doorsturen om op te nemen in mijn presentatie voor vrijdag de dertiende.

Massa's reactie, alsook deze fijnzinnige reeks beeldjes van de Jerre, bekend van zijn eigen waanzinnige blog die hij tesamen met Werner, een andere believer, dagelijks op ons los laat. De boomkenwies-foto toont nog een derde vermaledijde, de Joris. Hem ga ik niet al te veel pesten, want hij heeft echt wel een aantal zwarte gordels in allerlei fijne gevechtsporten.

Komt ie:

Geert,
We zijn op sportief vlak helaas niet verder geraakt dan wat pijlkenpik, boomkenwies en een versprong die vrij amateuristisch op de gevoelige plaat werd vastgelegd ... de sponsors mogen echter tevreden zijn !
cu
J.Iemand zin om bij ons te komen werken? Mailtje naar jobs@cernum.com!!! Tot alle reacties binnen zijn, post ik geen foto's van Rafke Magic. Beloofd.

5 opmerkingen:

filoe zei

ik wil enkel komen werken als ik een bedrijfsfiets krijg (met chauffeur natuurlijk), je zult wel nog een job moeten uitvinden om me ergens aan het werk te kunnen zetten, qua locatie dacht ik aan ijsland, malediven of nova zembla.

groeten filoe

ps. indien je ijsland zou kiezen als locatie gelieve dan gepaste fietskledij te leveren bij de bedrijfsfiets

ps. jobomschrijving vullen we later wel in, heb wel een paar ideetjes

ps. volgende keer dat je me voorbijvlamt met je car (ter hoogte van mijn stamcafé) omdat je dringend nog je burgerplicht moet doen gelieve dan te stoppen teneinde mijn oeverloos gezaag over het nog niet trakteren op je verjaardag achterwege te kunnen laten

ps. tip voor volgende sollicitatiegesprekken ten huize Cernum, gewoon nen loopband of drie installeren, de kandidaten laten lopen en zien wie het langst volhoudt, daarmee kom je zeker in het wereldnieuws, na een paar jaar is Cernum wereldwijd dé koploper in bedrijvenruns

ps. Kiplagat zoekt nog een jobke, loopbandtest is niet nodig

David aka Letman zei

Foto's van Rafke? O oh... gaat je blog al die hits aankunnen?

Geert Gitaar zei

@davidl

ach, laat staan dat Filoe bij ons komt werken ......... of die Italian girl ....

Anoniem zei

Ben juist terug van een café + frituurbezoek met twee andere Cernummers. De frisse wind binnen het bedrijf heeft helaas niet kunnen verhinderen dat ik wederom een vettige hamburger tot mij genomen heb ;) Gelukkig geen foto's hiervan...

dejerre zei

@anonymous ...

ben benieuwd naar jouw wind na die frit & hamburger ...

Fris zal hij wel niet rieken