zaterdag, oktober 21, 2006

De Standaard


Heel goed nieuws in de Standaard. Althans in de gedrukte versie, want op de website heb ik het nog niet gevonden. "Canvas Marathon" wordt in de weekendeditite uitgeroepen tot beste TV-programma met een score van 16/20, en laat allerlei fijns achter zich zoals "Willy's en Marjetten" (14/20) en "De Laatste Show" (13/20).

In de top 8 staan maar liefst 3 Canvas programma's en 2 van "één". Ze zijn goed bezig aan de Reyerslaan.

Toch ook wel sjapoo voor het productieteam van Marathon. Ze hebben dit weekend hùn marathon gewonnen!!!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Welke kijkcijfers heeft Canvas Marathon gehaald vorige week want ik neem aan dat het toch (lood)zwaar opboksen is tegen Witse en Het Eiland op één ?

Hopelijk is Witse vanavond wel op tijd gedaan zodat ik weer niet de eerste minuten van Marathon moet missen.

Geert Gitaar zei

Het hing voor de eerste aflevering rond 150.000, wat minder is dan verwacht, maar er wordt voor de volgende afleveringen steeds meer verwacht. Omdat de spanning stijgt, omdat de mond-aan-mond reclame stijgt, omdat de concurrentie vermindert. Het eiland is slechts een herhaling, en Witse stopt meestal op tijd.

150.000 is nog steeds 6 keer het Anderlechtstadion vullen. Nooit gedacht dat ik dat zou kunnen met een sportieve prestatie ;-)

Anoniem zei

Radio 2 heeft vanavond zijn luisteraars opnieuw verrast.Goed gepresenteerd!Ze waren deze keer wel niet zo culinair.Chickenrun waarschijnlijk.
Aflevering 2 zit erop en wat onthouden we?Less is more, mijne best.Voor looptraining geldt dit blijkbaar ook.
Verder proficiat met uw grote onderscheiding(16/20).En te weten dat het beste nog moet komen...Miljaar...tot de Verrezano Bridge zegt ...daar is'm,daar is'm,daar is'm...de Marathon Mellow Man.Niet te verwarren met M&M's.Succes! Ook met de gouden single.

Bert zei

Eindelijk eens 'tv' op zondagavond,
geen kwis met B.V.'s of docu over wielrenners (al dan niet aan het feest) of familiekwesties waar vader de shirtsponsor op de kraag van z'n hemd draagt, maar (h)eerlijke televisie.

Martin zei

Marathon kan mij ook boeien. Eerst samen met de vriendin 6 km gaan uitwaaien en dan na een verkwikkende douche kijken naar andere lopers! Een ideale avond!

Cremke zei

Aflevering 2 schut mij (deels) wakker. Hoeveel geluk heb ik dat ik na 4 maanden nog quasi geen letsels gehad heb. En ben niet gestart met deels lopen, deels stappen. TE geweldig dus, en TE is nooit goed hè. Je verschiet dus wel dat je op 6 personen, op zo'n korte tijd al zoveel problemen moet overwinnen. Daarom alweer een zeer goede aflevering.