vrijdag, oktober 13, 2006

de media so farOh what a day ...

1) Vroeg op, naar kantoor, want mijn DVD speler was niet te vinden in de zak van mijn portable, en ik had 'm nochtans nodig voor de persconferentie van 10u.

2) Aangekomen bij Radio 2 aan het Amerikaans theater om 7u, en Julien Vrebos een theorie zien opzetten over eitjes bakken. Om kwart voor 8 een babbel gedaan met Dimitri Stuer, terwijl ik omelet aan het eten was. Dat mocht van Dimitri terwijl de grootste coach aan de lijn hing.

3) Gedaan om 8u, en direct daarna een langer interview met Chris Baert voor het Radio 2-sportprogramma van volgende zondag. Ik mag daar een babbel doen over mijn ervaring. Luc Nilis is ook te horen, misschien trekt dat meer volk, vandaar effe in mijn blog opgenomen, woeha.

4) Ring TV heeft het interview gefilmd. Chris en ik, romantisch in de ochtendmist rond het Atomium. Gauw aan Nadia zeggen dat Chris een man is voor ze mijn blog leest.

5) Naar de Cernum-persconferentie in alle haast. Veel zenuwen gehad in de verkeerschaos tussen Laken en Etterbeek. Al lopend zou ik er sneller geweest zijn, durf ik wedden.

6) Samen met Canvas een babbel gedaan over hoe fantastisch het werken is bij Cernum, en dat we met 12 de Brussels Ekiden hebben gelopen, met 25 de 20 km door Brussel, en met 5 naar New York vliegen. Sport brengt ons dichter bij mekaar, we delen veel ervaringen met mekaar, en ik durf stellen dat we daarin zeer uniek zijn bij Cernum. Dat mocht de pers weten, vond ik.

7) Tesamen met de genodigden een première bekeken van de eerste aflevering van Canvas Marathon. Bijzonder, maar dan ook bijzonder uitmuntende reacties gekregen, o.a. van Marleen die voor Trends en BodyTalk schrijft. Begrijpelijk, Marleen heeft net de marathon van Berlijn achter rug en beseft dus de hel waar we momenteel doorgaan...

8) Kurt van Datanews ging een heel kort interview doen dat uiteindelijk 45 minuten heeft geduurd. Uitkijken naar de geschreven pers, dus. Ook al omdat, ... jaja ... u raadt het nooit ...

9) ... WOEF me interviewt over mijn ervaringen met mijn running mate. Zie foto.

10) Tot maandag, honeys.

14 opmerkingen:

Anoniem zei

een hond als runningmate...welke ervaringen/anekdotes zijn je het meest bijgebleven?
Ciao
Els

Geert Gitaar zei

Dat ga ik niet verklappen, anders kopen de blogfans Woef niet.

David aka Letman zei

Onze Geert, t'is nogal ne kadee zenne! Keep going mate!

Anoniem zei

Wat Julien Vrebos betreft, bezoek zeker zijn site eens op http://www.tvbelgiek.be/

Enkele hilarische filmpjes gebaseerd op de actualiteit ;)

Bert zei

Woef koop ik sowieso niet!
Laat je ons (tijdig) weten waar en wanneer je in de pers komt aub?

Grz.
een 'gewèldige' fan.

Stijn zei

ja, die mannen van WOEF hebben mij ook ooit eens gebeld voor een interview.
ik had er eigenlijk geen zin in, en heb hen dan ook afgeblaft...
;-)

Pieter Hélin zei

Geert,

sinds enige tijd heb ik ook je blog ontdekt. Vele maanden en nog voor u nog vele loop-onwetendheden terug zag hoe je razend enthousiast was over je hartslagmeter en bijhorende software.
hou je dan ook alle gegevens bij van je woef?

dit wou ik toch even vragen...
alvast veel succes in New York...

Anoniem zei

Yo de Geert,

ik wist dat je tot het uiterste gaat in alles, but ik wacht nog steeds op onze ritje met de Ferrari ;-)
Succes en groeten aan Nadia
P.S. ons Elske is bevallen van een prachtige jongen (Sandro)

Anoniem zei

hoeveel uren tellen jou dagen?... zo te zien heb jij er meer dan ik in één dag of je conditie maakt tijd relatief...

Geert Gitaar zei

@ Heidi: ik heb niet gelogen in mijn interview op radio2, smullend van het intussen beruchte Vrebos-omelet... Ik werk 60 uur per week, en train 12 uur per week, ik ben 2 à 4 uur per dag met mijn gitaar bezig, en 2 à 4 uur per dag met de boeken die ik aan het schrijven ben. N, F en L moeten het jammer genoeg ook stellen met slechts 2 à 4 uur per dag, en ik slaap gemiddeld 5 uur per nacht.

En nu een beetje wiskunde : 60 + 12 + (7x4) + (7x4) + (7x4) + (7x5) = 163u, terwijl een week 7x24= 168u is.

Kijk eens wat een luxe, Heidi : 5u vrije tijd per week. Dringend een hobby zoeken!

Geert Gitaar zei

@ Adriano: proficiat met Sandro. Vind dat een mooie naam. Ik koop een matchbox Ferrari als geboortgeschenk. Maakt dat alles goed ?

Geert Gitaar zei

@ Pieter : fijn om te lezen dat de "fine fleur" van Polar Belgium mijn blog leest ;-)

Lola heeft wegens onuitputbaar geen polshorloge. Ze loopt ook ongeveer het dubbele van de afstand die ik afleg tijdens een training, en dat dan tegen een snelheid die tot 3 keer hoger ligt... Haar tong hangt aan het einde van de jog ongeveer 10 cm uit haar bek, maar volgens mij is ze dan toch nog onder de anaerobe drempel gebleven.

Meer dan gek, eigenlijk.

PS.: ben eigenaar van een zopas aangeschafte Pinarello 4:13 ... waar ik volgend jaar o.a. de Mont Ventoux mee wens te beklimmen. Ik wou op Expo-Velo jouw stand teisteren met allerlei vragen maar je was er vrijdagavond niet...

Bert zei

Jawatte Geert, bij momenten beangsitgend, 'k ben blij dat ik zelf al jaren sport en vooral loop dan...

Wat betreft de Pinarello:

Pinarello F 4:13 Carbon
De naam dat het frame heeft meegekregen is F 4:13 CARBON.
De naam verwijst naar een verse uit de bijbel. "Ik vermag alle dingen, in Hem die mij kracht geeft.".

Cicli Pinarello heeft haar nieuwste model gepresenteerd, de Pinarello F 4:13 Carbon. Deze heeft een monocoque frame met een futoristisch uiterlijk.
De Pinarello's F 4:13 Carbon is ontworpen voor de veeleisende wielrenner die zoekt naar een laag gewicht en goede rijeigenschappen.
Het gewicht van de F 4:13 Carbon frame bedraaft 1.150 gram. (excl. de vork). De buizen van de F 4:13 Carbon hebben een speciale aerodynamische vorm die ook al toegepast is bij de tijdritfietsen in de tijd van Indurain.


Een machtig 'machien' dus... wààw!
Hopelijk heb je 'm al tegen dé/een volgende fietstocht.
't Zou een eer zijn 'in je wiel te mogen zitten' ;)

Pieter Hélin zei

"PS.: ben eigenaar van een zopas aangeschafte Pinarello 4:13 ... waar ik volgend jaar o.a. de Mont Ventoux mee wens te beklimmen. Ik wou op Expo-Velo jouw stand teisteren met allerlei vragen maar je was er vrijdagavond niet..."

die vijf uur die jij nog over hebt per week gebruik ik voor sanitaire pauzes... Het is misschien een idee voor een hobby, alleen spijtig dat je deze hobby ook af en toe tijdens de werkuren dient te praktiseren...