donderdag, oktober 19, 2006

cross my fingers


Jullie vinden gegarandeerd dat ik minder Mel-talk maar meer jog-babbel moet hebben, zeker? Awel, ik moet me dan verontschuldigen, want ik ben een reclamecampagne aan het voeren op mijn blog. Ben druk in de weer om een platenfirma te proberen overtuigen en deze blog maakt daar in feite wel deel van uit. Voilà zie. Eerlijk duurt het langst. Als "Mellow Man" ooit doorbreekt, zal ik jullie dankbaar blijven voor het geduld. Als iedere bloglezer die single koopt of downloadt (ja, met 'dt'), dan zouden er gisteren al 447 verkocht zijn. Als de returning visitors evenveel singles kopen als het aantal keer dat ze op mijn blog terechtkomen, dan zijn we er al 612 kwijt. Joehoe.

Ben weer een uur actief geweest op mijn fiets, maar dan binnen, op rollen. Het was buiten immers al donker, en op een koersmachien staan geen koplampen, zie je. Fietsen blijft heilig zolang de kuit pijn doet, en dat doet ze nog steeds. Man, man, man...

12 opmerkingen:

Anoniem zei

gitaar !
Coach Paul loopt in Hawai toertjes met Ozark Henry. Is dat je volgende producer?

Geert Gitaar zei

euh ? Coach Paul mijn nieuwe producer ???????? Als DAT gebeurt, dan ben IK de paus. Euh nee, dan klop ik gegarandeerd Sven Nijs in de volgende SuperPrestige wedstrijd.

Geert Gitaar zei

Piet als producer lijkt me wel een bovenaards droomke, ja, nu je het zegt, en ik er even bij stilsta. Maar Ron en Jo zijn ook giganten, hoor! (check eens hun website ... Jo heeft al achter de knoppen gezetn voor Ozark Henry!

David aka Letman zei

Geert, dat ziet er goed uit (Mel én je blog-probleempje).

Anoniem zei

Gitaar,

Die foto's van Mel zullen inderdaad uw bezoekersaantal naar boven trekken. Wie is dat eigenlijk? De zangers van het groepje waarin je gitaar speelt?

Misschien moet ik ook eens beginnen foto's van knappe babes op m'n site te zetten, want dingen als m'n loopverslag van de Halve Marathon van de Kust lokte maar 25 visitors :-).

By the way: ze hebben hier bij K&G nu een douche geinstalleerd, zodat ik eindelijk 5 looptrainingen per week meer kan doen: elke middagpauze. Ze verklaren me hier (weeral) zot.

Cheers,
Herman

Anoniem zei

meer foto's van Mel haar koplampen en de verkoop "boomt"

Rafke Magic zei

blijven trainen, man... ge komt er wel, daar zijn een 70-tal believers van overtuigd ;-)
trouwens is die single te koop via iTunes? if so, dan koop ik hem gegarandeerd zodra ik terug thuis ben (en mijn pc aldaar gefixt heb)

Anoniem zei

melfan heeft gelijk.
loopt ze mee in NY?

Geert Gitaar zei

allee hop... als 't aan jullie ligt, wordt Mel een ster, en ik heb nog niks laten horen ;-)
hint : verwacht geen rocksong met scheurende gitaren.....

Anoniem zei

ik wens je heel veel succes in elk geval!!! maar... zouden wij bloggers ook eens iets mogen horen van wat jullie doen?

Anoniem zei

Hallo Geert,

Ik heb een paar vragjes:

Denk je dat iedere bezoeker interesse heeft om muziek te kopen?

Anoniem zei

't een vraag gowerden :-)