maandag, oktober 16, 2006

Bizarre dag


Het was een beetje een bizarre dag vandaag. Iedereen zei meteen spontaan "Hey, Geert, tof hoor gisteren, dat programma!". Sommigen hebben geen blad voor de mond genomen door vervolgens te verkondigen "Maar amai, zo dik dat je toen was!". Anderen waren meer genuanceerd en maakten een diplomatische tussenstop via "Hoho, je bent nogal vermagerd, he!", om dan te eindigen met "En? Op schema?".

Ik moet toegeven dat ik dikskes in mijn vel zat, een jaar geleden. Maar tegelijk viel het me op hoe verschrikkelijk moe ik er telkens uitzag. Ik weet niet of dat nu verbeterd is, want er is weer een jaartje bij, en het werkvolume is niet gedaald. Ik heb wel meer energie door al die conditietraining. Daardoor voel ik me minder snel uitgeput. Maar ik ziƩ er waarschijnlijk nog wel moe uit, haha. Volgende week zien jullie me met Lola lopen op het sportterrein van "den FC". Dat was toen vroeg in de ochtend, ijskoud, ik weet dat ik een monsternacht achter de rug had om een dossier voor een klant af te werken. De walletjes onder mijn ogen zijn toen niet weg gesminkt. Het moet immers overkomen als "echt afzien", nee? Want dat is het ook, ha ja...

Vanmorgen hoorde ik in Wilde Geruchten Annemie tegen Koen verkondigen dat ze gekeken had naar "Over leven", en gemerkt had dat er blijkbaar mannen zijn met nog dikkere borsten dan Koen. Annemie kan het enkel over Frank en mezelf hebben gehad, niet over Paul of dokter Peers. Heb een sms naar Koen gestuurd, want mijn 85 b-cup is na een jaar gekrompen tot een 80, a-cup. Annemie haar gsm-nr heb ik niet. Zelfs al had ik het, ik had het waarschijnlijk niet op die manier naar haar durven sturen. Wat een held, he.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Helaas, tijdens de uitzending zet ik mijn gsm af. smssen naar 3380 is een beter idee, die boodschappen komen op ons computerscherm terecht.

Anoniem zei

dus je hebt nieuwe lingerie moeten aanschaffen ook?!

Anoniem zei

je straalt!

Geert Gitaar zei

ik heb de roze lingerie vervangen door knalrode met witte bollekes.