woensdag, september 13, 2006

Ilse

Dit is nu eens echt iets voor de early blog fans, zie. Maanden aan een stuk hebben ze getwijfeld aan het bestaan van de 'dietiste'. In een aantal posts, die jammer genoeg de censuur niet hebben overleefd en waar ik dus ook geen hyperlinkje kan naar leggen, werd Ilse afgeschilderd als een wilde droom, een nymf, een heks (voor mijn pinten-makkers-maten uit de jaren 1980-2005). Ze hebben haar via comments op mijn blog zelfs uitgenodigd op de after-party van de Ronde van Vlaanderen 2006, op de Bosberg (waarvan de top in Galmaarden ligt en niet in Geraardsbergen, "Italian Girl"). Ze is niet komen opdagen. Ze bestond niet. Dachten 'ze'.

Welnu: Ilse is werkelijk alive and kicking en geen droom. Kijk eens aan..

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik kan bevestigen dat Ilse echt bestaat want ik heb ooit mijn stok aan haar doorgegeven. Ze heeft het daarna wel op een lopen gezet maar ik ben niet zeker dat dit met mijn stok te maken had.

Anoniem zei

geef toe, die ommezwaai in je leef-en eetgewoonten waren zo drastisch...het was moeilijk om te geloven dat een diëtiste aan de basis lag. Het blijkt dan ook niet zomaar "een diëtiste" te zijn MAAR Ilse Vaes!
Succes in New York!
Rob, een oude bekende;-)

Geert Gitaar zei

@Jeroen: heeft ze jouw stok ooit teruggegeven? Of zit je nog steeds zonder?

Bert zei

Zou Filoe ooit met Ilse overeen komen?

Geert Gitaar zei

volgens mij broedt Filoe weer op een tekst van 8 bladzijden. Hij heeft ons dat al eens gelapt. De filoe.

Anoniem zei

Opmerkelijke vaststelling op de Canvas site :

Met de Mozilla FireFox webbrowser heet Gitaar plots "Sylvie" op de kandidatenpagina, tenminste als je op het bovenste gedeelte van zijn foto beweegt met de muis. Zeker dat dit programma alleen maar over een marathon gaat of krijgen we nog andere spannende zaken te zien ? :))

gegroet,

een niet zo anonieme anonieme poster

PS : Met Internet Explorer is het ok ;)
PS 2 : Benieuwd hoe lang het zal duren vooraleer filoe met zijn PS marathon begint.

Geert Gitaar zei

Sylvie heeft een perfect figuur, en is bovendien fotogeniek. Er moet een ernstige fout zijn in jouw Mozilla om mijn 76 kilo te verwarren met die van Sylvie...

Anoniem zei

Professioneel loop ik Geert af en toe eens tegen het lijf. Vóór dit avontuur kon je voorwaar niet echt missen, in letterlijke zin. En dan gisteren (donderdag) de resultaten mogen aanschouwen van al dat gebeul de voorbije maanden ... voorwaar een sterke prestatie. Wel spijtig van die whisky/cognac hobby ...

the italian girl zei

@geert:
ik ben er zeker van dat ik nooit het tegendeel beweerd heb.De geasfalteerde top maakt deel uit van het grondgebied Galmaarden,de kasseistrook daarentegen is van Geraardsbergen ;-)

Anoniem zei

Beste Geert, vanaf nu zal ik met plezier en volle aandacht je voorbereidingen voor NY volgen. Ben blij dat Canvas het licht op "groen" heeft gezet.